Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson

En het is geen onbekende!

Vorig jaar was de presentatie van Expeditie Robinson nog in handen van Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Het komende seizoen is Rick echter niet meer te zien, en neemt Art Rooijakkers het stokje over. Dat werd gisteren bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Eervol

Aan Art en Nicolette dit jaar de taak om het populaire survivalprogramma te presenteren, en daar heeft de kersverse presentator ontzettend veel zin in. "Expeditie Robinson is natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse telvisie", zegt hij voor de camera van RTL Boulevard. "Er zijn vele presentatoren gekomen bij dit programma, dus het is eervol om nu hier te staan op die eilandraad." En ook Nicolette is blij met haar nieuwe eiland-collega. "Natuurlijk ben ik heel blij met jou. Het is een bonk aan professionaliteit, kennis en ervaring", vertelt ze enthousiast. "Dus we gaan gewoon een heel heel lekker seizoen neerzetten."

Niet helemaal onbekend

Voor Art is het de eerste keer dat hij 'het grote Expeditie Robinson' mag presenteren, maar de helemaal onbekend met het programma is hij natuurlijk niet. "Ik heb natuurlijk voor Videoland de all stars-editie mogen presenteren. Dat was op Zanzibar met Geraldine Kemper", aldus Art. "Dat was een heel mooi voorproefje – en nu de echte échte Robinson."

Stemproblemen

Eigenlijk zou Art de presentatie van het programma afgelopen jaar al op zich nemen, maar toen kreeg hij te maken met stemproblemen. "Vorig jaar zijn er wel momenten geweest dat ik niet wist of dit weer zou kunnen", blikt hij terug. "Ik ben er best wel lang uit geweest vanwege stemproblemen. Een langdurig traject. Dus om hier te staan is echt wel een cadeau", stelt de presentator.

Wanneer het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start gaat is helaas nog niet bekend. Wij kijken er in ieder geval al naar uit!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk