Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Fé over relatie met Lennert: 'Geen kinderwens'

De brunette vertelt over haar toekomstplannen, én onthult hoe het er met Lennert aan toe gaat tussen de lakens.

Hoewel ze het programma – ondanks de vonken die er tussen hen vanaf spatten – niet wonnen, zijn en Lennert na hun Love Island-avontuur nog altijd samen. In de nieuwste aflevering van Realitea van RTL Boulevard doet Fé een boekje open over hun toekomstplannen, én vertelt ze hoe het er tegenwoordig tussen de lakens aan toe gaat.

Hoofdprijs

De romance tussen Fé en Lennert ging als een sneltreinvaart in Love Island, en de twee leerden elkaar binnen no-time supergoed kennen. En hoewel je zou kunnen zeggen dat 24/7 op elkaars lip zitten nu niet écht het recept is voor een goede relatie, leken Fé en Lennert dat helemáál niet erg te vinden. De liefde tussen de love birds groeide alleen maar tijdens het programma, en hoewel niet alle kijkers fan waren van het stel, bleek hun relatie zelfs nadat ze de winst misliepen sterker dan ooit. Zoals Fé zelf zegt: "Ik ben toch met de hoofdprijs naar huis gegaan." Lief!

Minder interessant

De winst ging uiteindelijk naar Jotti en Cas – van wie de relatie ironisch genoeg juist geen stand heeft gehouden. Fé begrijpt wel waarom zij en Lennert het programma niet hebben gewonnen. "Ik wist wel dat Jotti heel geliefd was", aldus de beauty. "En het proces hoe dat bij haar is verlopen, denk ik dat de kijker ook interessanter vond." Fé kreeg na afloop van het programma meer dan eens te horen dat de love story tussen haar en Lennert nogal saai was om te zien. Iets dat ze zelf overigens helemaal niet erg vindt: "Ik vond het heerlijk. We hadden nooit ruzie."

Toekomstplannen

Inmiddels woont het koppel al een tijdje samen, al zit een kinderwens er voorlopig nog niet in. "Ik zeg nooit nooit, maar die wens is er voor ons allebei eigenlijk niet." Overigens hoeven we ons over hun seksleven geen zorgen te maken. "Elke dag is misschien een beetje overdreven. Maar als het een goede week is wel", geeft Fé eerlijk toe.

Vlechtjes

Voor eens en voor altijd geeft Fé dan ook eindelijk duidelijkheid over het beruchte vlechtjes-incident. Mocht je het gemist hebben: in één van de Love Island-afleveringen ontstaat er wat onenigheid over het feit dat Fé 'ineens' met vlechtjes in haar haren verschijnt nadat Jotti dat heeft gedaan. "Lennert en ik hadden het over haarstijlen, en hij zei tegen mij 'Ik houd wel van vlechtjes'", vertelt de brunette. "En toen zag je op beeld dat Amandine en Jotti dat ook oppikten. En toen ging Jotti vlechtjes in doen, en toen zei ik 'oh wat leuk, ik ga ook vlechtjes in doen'", gaat ze verder. "Ja, waarom mag ik niet iets doen wat ik bij jou leuk vind?", vraagt ze zich terecht af. Wij zijn het volledig met de beauty eens. You do you, girl!

Bron: Realitea, RTL Boulevard  | Beeld: Love Island