Fé en Lennert blikken terug op Love Island: ‘We hadden allebei meteen een wauw-gevoel’

Ook bevalt het de twee om zonder camera's te slapen.

en Lennert kregen officieel een relatie tijdens hun deelname aan Love Island en de twee stonden ook nog eens in de finale. Hoogtijd dus om met een van de fan favorites terug te blikken op hun bijzondere liefdesavontuur. 

Wennen 

Ze deden vanaf het begin mee aan Love Island, en zaten het langst in de villa. Voor en Lennert is het dan ook wel weer gek om thuis te zijn. “Het is wel even wennen. We hebben toch een bepaalde tijd in een bubbel geleefd, en nu zijn we als het ware weer terug in de bewoonde wereld. Nu hebben we weer allemaal verplichtingen en dingen die we moeten oppakken”, vertelt Lennert als we met hem en Fé bellen. “En er komt best veel op ons af”, vult Fé aan. “Dat moeten we allemaal even laten bezinken, en echt weer back to normal gaan.” 

“Als we buiten lopen, vragen mensen om een foto; dat is redelijk nieuw en ook wel raar voor ons. Ook krijgen we zoveel berichten via social media en krijgen we aanvragen voor collabs en interviews”, gaat Lennert verder. Gelukkig vinden de Islanders het niet erg om in de spotlight te staan. “We vinden het wel leuk, maar het is toch wennen.” 

Ware liefde

Begin juli ging het Love Island-avontuur voor Lennert en Fé van start. Ze hoopten ze allebei een fantastisch avontuur te beleven, maar hadden ze verwacht de ware tegen te komen? “Dat had ik echt nooit verwacht”, deelt Fé. “Ik ging heel nuchter het programma in en zei thuis nog: ‘Misschien ben ik over een week wel weer terug, want hoe groot is de kans dat daar echt iemand voor mij is?’ En nu zit ik thuis met een relatie”, lacht Fé. 

“Ik denk dat wij allebei heel nuchter het programma ingingen. Tuurlijk doe je mee om de liefde te vinden, maar je vraagt je ook altijd af: hoe groot is de kans dat het me lukt?”, deelt Lennert. “Dat er meteen een vonk oversloeg is heel bijzonder”, vult Fé aan. “We hadden allebei meteen een wauw-gevoel toen we elkaar voor het eerst zagen”, deelt Lennert. 

De twee waren allebei meteen onder de indruk van elkaar. “Ik kwam binnen als bombshell, en toen ik bij de heren in de jacuzzi ging zitten en naast me keek, dacht ik wel meteen: oké, jou vind ik wel interessant”, blikt Fé terug op het moment dat ze Lennert zag. Ook Lennert was meteen onder de indruk van de knappe Fé. “Toen ik de villa inkwam, vond ik alle dames knap, maar ik dacht bij niemand: wauw. Toen Fé als bombshell binnenkwam, dacht ik dat wel. Zij had meteen mijn interesse gewekt”, deelt Lennert. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)

Connectie

Hoewel de twee niet meteen een koppel vormden, klikte het direct tussen de Islanders. “We hebben meteen al zoveel gesprekken, maar daar is niet veel van uitgezonden. Wij gingen al de diepte in en waren oprecht geïnteresseerd in elkaar”, deelt Fé. “En toen ik een keer op date ging met Marvin en Lennert, voelde ik de hele tijd een spanning tussen mij en Lennert. En als hij naar me keek, werd ik helemaal verlegen”, lacht Fé. “Het begon bij mij al snel te kriebelen. En dat hebben we ook wel redelijk vroeg naar elkaar uitgesproken, maar eigenlijk denk ik dat we dat allebei al eerder voelden”, vult Lennert aan. 

Toen Lennert vertrok naar Casa Amor, wisten de twee dan ook dat het goed zat tussen hen. “Ons gevoel was al zo sterk”, deelt Fé. “Ergens ben je wel bang dat je partner met iemand anders terugkomt, maar dat doe je ook om jezelf te beschermen; dat je altijd rekening houdt met een worstcasescenario. Maar eigenlijk wist ik wel dat hij alleen terug zou komen.” 

Relatie

Enne, niet veel later maakten de twee hun romance officieel. En hoewel dat moment er in de aflevering alleen maar romantisch uitzag, bleek het in de werkelijkheid niet zo soepel te gaan. “Ik was zo zenuwachtig”, lacht Lennert. “Mijn handen waren helemaal aan het trillen, waardoor het me niet lukte om de kaarsen aan te steken.” 

Ook was het een behoorlijke klus om voor Fé geheim te houden dat er bij het zwembad een romantische setting werd klaargezet. “Ik zei tegen Fé: ‘Niet naar beneden gaan, de productie is daar bezig’.” Iets wat Fé maar een raar verhaal vond. “Fé kwam toen op het idee om naar het balkon te gaan, om te kijken waar de productie dan mee bezig was, maar gelukkig hield een van de anders Islanders haar net op tijd tegen, anders had ze alles al meteen gezien.” 

Uiteindelijk lukte het Lennert om alles klaar te zetten voor zijn romantische date en vroeg hij Fé verkering. “Dat was op 3 augustus. Gelukkig zei ze ‘ja’”, lacht Lennert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

Thuiskomst 

Sindsdien is het dikke mik tussen de Islanders en is dat verliefde gevoel niet meer weggegaan. “Sinds we terug zijn van Love Island, ben ik nog maar één dag thuis geweest”, lacht Lennert. Die ene nacht die ze apart van elkaar moesten slapen, was de love birds namelijk niet zo goed bevallen. “Die nacht dat we zonder elkaar sliepen, was wel zwaar voor ons allebei”, deelt Fé. “Het was niet de bedoeling dat ik al meteen hiernaar toe zou gaan (naar Fé, red.), maar zondagavond waren we geland en sinds maandagavond ben ik bij Fé”, vervolgt Lennert. 

Slapen zonder camera’s

Maarre, nu er geen camera’s meer op ze gericht zijn, kunnen de twee doen en laten wat ze willen. Fé gaf tijdens Love Island al eens aan dat intimiteit erg belangrijk voor haar is. Toch zagen we geen intieme momenten tussen de lakens, was dat voor de twee niet ontzettend moeilijk? “Tuurlijk was dat moeilijk, maar dat maakt het allemaal ook wel heel bijzonder. Want we hebben eerste een emotionele klik opgebouwd. Tuurlijk was er een bepaalde seksuele spanning. Dat is ook logisch; we zijn volwassen mensen. Ik vind dat meer dan normaal. Maar we hadden afgesproken om te wachten. Dat leek me ook meer bijzonder, dan dat je het daar doet in een kamer waar allemaal mensen naast je liggen. Dat is ook niet echt heel sexy”, lacht Fé. “In het dagelijks leven zou je misschien wel wat sneller zijn gegaan, maar dit heeft het extra bijzonder gemaakt.” 

Inmiddels zijn de twee thuis en hebben ze alle privacy die ze willen – if you know what we mean. En hoe ze dat vinden? “Helemaal top!”, reageren de twee in koor. 

Beeld: RTL

Laatste nieuws