Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yaël belandt op eerste hulp: ‘Neus gebroken en hersenschudding’

Flinke pech voor de beauty!

Flinke pech voor Yaël Isabelle gisteren. De presentatrice en realityster belandde namelijk op de eerste hulp, nadat ze keihard tegen een glazen deur is aangelopen. Het gevolg? Een gebroken neus én hersenschudding. Op Instagram vertelt Yaël wat er precies gebeurde.

Warm welkom

Yaël kennen we natuurlijk van haar heel deelname aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt en sinds kort als presentatrice van RUMAG. Een leuk welkom op haar nieuwe werkplek eindigde gisteren echter op de eerste hulp. "Willen jullie even lachen? Een klein verslagje van mijn fantastische middag...", schrijft Yaël haar Instagram Stories.

"De middag begon wel echt fantastisch met een super warm welkom van het team bij RUMAG", begint ze, bij een foto van een taart. "Dit was alleen van kort duur omdat ik per se een foto van deze heerlijke taart wilde maken en toen besefte dat mijn telefoon nog in m'n scooter lag", legt ze uit. En terwijl ze snel naar buiten rende, knalde ze keihard tegen een glazen deur aan. "Ja, dit is mijn gezichtsafdruk", schrijft ze bij een foto van het glas. Aiii...

Eerste hulp

En dat het een harde klap was, bleek al snel. "Toen lag ik op de grond met m'n neus helemaal dik, scheef en onder het bloed", blikt ze terug. "Dus toen maar even naar de eerste hulp en ja hoor; neus gebroken & hersenschudding", schrijft Yaël bij een foto met allemaal pleisters op haar neus.

"Nouuu toen hebben ze m'n neus weer ff rechtgezet en dat was echt geen pretje kan ik je vertellen", vervolgt ze bij een foto waarop haar neus helemaal is ingepakt. "En nu moet ik een week erbij lopen alsof ik een neuscorrectie heb laten doen", lacht ze.

Yaël Yaël Yaël

Beeld: Instagram @yael.isabelle 

Karma

En nu? "We gaan nu een paar dagen rust nemen (waar ik heel slecht in ben) en goed herstellen en dan kom alles weer helemaal goed", aldus Yaël, die de humor er ook wel van kan inzien. "Dit is sowieso karma van alle keren dat ik moest lachen om filmpjes van mensen die tegen glazen deuren aanlopen. En ook gewoon omdat ik weer niet goed op zit te letten en lomp ben." Beterschap, Yaël!

Bron: Instagram @yael.isabelle | Beeld: Jasper Suyk