Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels heeft ‘een sterk gevoel’ over geslacht baby

De parents to be hebben een sterk voorgevoel.

Vorige maand maakten Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijck het heugelijke nieuws bekend dat ze ouders worden. In zijn podcast Geuze & Gorgels, die Kaj samen met Monica Geuze maakt, reageert hij voor het eerst op het aanstaande vaderschap. Daarin deelt hij onder meer dat ze beide 'een heel sterk gevoel' hebben over het geslacht van de baby.

Zwanger

Twee weken geleden maakte het stel bekend dat Jessie Jazz zwanger is. “Onze liefde verzegeld met een groot wonder”, schreven ze op Instagram bij de bekendmaking. De lovebirds plaatsten een lieve video waarin we een klein kijkje in hun relatie timeline krijgen. Zo zagen we stukjes uit 2018, toen ze net samen waren, tot aan nu. De video eindigt met een beeld van een stralende Jessie, die lacht tijdens de eerste echo van haar kleine spruit.

Vader worden

In de podcast Geuze & Gorgels reageerde Kaj voor het eerst publiekelijk op het nieuws dat hij vader wordt. "Ik ben ontzettend blij. Ik voel dat het in deze fase perfect past. Ik kan het ook niet meer wegdenken of zo. Ik wil nu gewoon vader worden", zei hij blij. Ook hebben Kaj en Jessie Jazz een sterk voorgevoel over het geslacht van de baby. Hoewel de presentator vroeger altijd een zoon wilde, denken ze nu allebei dat het een dochter wordt.

Magisch

"Maar dat komt gewoon omdat je als vent denkt: wat kan ik dan allemaal met dat jongetje gaan doen? Voetballen, al die mannendingen", legt Kaj uit. "Maar nu ik in mijn hoofd heb dat het een meisje wordt, vind ik het misschien wel bijzonderder om mee te beginnen. Ik denk als je als vader een goede band met je dochter hebt, is dat iets magisch."

Bron: Geuze & Gorgels, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld