Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vier nieuwe singles maken hun opwachting in Temptation Island

Wij stellen ze aan je voor!

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn sinds gisteren te zien op Videoland. We hebben de koppels en het secret koppel leren kennen, en de singles hebben zich voorgesteld. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er nóg vier singles die in de volgende aflevering hun intrede maken. Wij stellen ze alvast aan je voor!

Danique

De 20-jarige Danique uit Utrecht is een tattoo-artist met veel ambitie. De single heeft haar eigen tattoo-shop en is nu een jaar vrijgezel. Ze is een echte doorzetter en als ze iets wil gaat ze ervoor. Ze valt op een stoere man die weet wat hij wil en natuurlijk het liefst met een paar mooie tattoos.

Giulia

De 26-jarige Giulia komt uit Den Bosch en heeft alles in haar leven op een rijtje: een eigen huis, een eigen bedrijf en lieve mensen om haar heen. Ze is op zoek naar een stoer en zorgzaam iemand die initiatief toont. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat een man een luisterend oor biedt en haar vertrouwen geeft.

Yesse

De 28-jarige Yesse komt uit Zaandam en is als personal trainer regelmatig in de sportschool te vinden én is DJ. Hij is er helemaal klaar voor om te settelen met de juiste persoon en zoekt een verzorgde vrouw met humor, passie en de juiste mindset. Deze getatoeëerde single vindt ambities in een relatie belangrijk en dat je het beste in elkaar naar boven haalt.

Quincy

Quincy is 26 jaar en is met zijn eigen barbershop een echte ondernemer. Hij is sportief en houdt van een feestje en gezelligheid. Hij is iemand waar je op kan bouwen en met zijn uitstraling en humor zijn vrouwen snel geïnteresseerd in hem.

Love or Leave?

In dit gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de uitdaging aan. Deze koppels zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles die op zoek zijn naar ware liefde. Vinden zij een betere match met één van de singles of overleeft hun relatie het avontuur en gaan ze samen weer naar huis? In de volgende aflevering zien we in elk geval wat ze van deze vier nieuwe singles vinden. Can't wait! 

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen