Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Annebel Visscher over cosmetische ingrepen: 'Ik ben wel even klaar nu'

'Er staat niks meer op mijn to-dolijst'

We leerden beauty Annebel Visscher natuurlijk allemaal kennen in Temptation Island, en recent deed ze nog mee aan Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast is ze een echte fitgirl en is ze ook niet vies van cosmetische ingrepen. In gesprek met Panorama praat de knappe blondine openhartig over deze ingrepen.

Cosmetische ingrepen

Naar eigen zeggen is de beauty sinds haar neuscorrectie tevreden met hoe ze eruitziet. "Van jongs af aan was ik heel ontevreden over mijn neus. (...) Met mijn nieuwe neus ben ik nu hartstikke tevreden." But that's not all. De blondine heeft naast haar neus, nog wat andere dingen laten doen aan zichzelf.

"Mijn tanden. Ik heb kronen. (...) Mijn borsten. (...) Een beetje fillers in mijn wangen (...) Ook mijn traangoten heb ik gedaan, zodat ik geen wallen en donkere kringen meer heb. Daar kun je maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen, want behalve dat botox rimpels wegwerkt, voorkomt het ook rimpels."

Gezond leven

Of er nog meer dingen op het wenslijstje van Annebel staan? Daar is ze heel duidelijk in. "Haha, nee hoor, er staat niks meer op mijn to-dolijst. Ik ben wel even klaar nu." Wel is én blijft de beauty veel in de sportschool te vinden.

"Door René ben ik begonnen met trainen en nu is het ook voor mij een levensstijl geworden. Ik wil er gewoon goed uitzien, ik wil nooit meer terug naar mijn uiterlijk van toen (vóór haar relatie met René, red.). Daar word ik ongelukkig van. (...) Ik wil gewoon lekker gezond leven, dat doet me goed." Go girl!

Bron: Panorama | Beeld: NL Beeld