OMG! Het derde seizoen van The Kardashians start op deze datum

Finally!

Lees ook

Fans van The Kardashians opgelet! De opnames van het nieuwe seizoen zijn namelijk afgerond, wat betekent dat we binnenkort weer mee kunnen kijken in de luxury life van de Kar-Jenners. Enne, de eerste beelden beloven meteen al heel veel goeds. Exciting!

Derde seizoen

Het is inmiddels het derde seizoen van The Kardashians, en hoewel de familie in 2021 aankondigde te stoppen met Keeping Up With The Kardashians, sloegen ze niet veel later de handen in een met Hulu voor een geheel nieuw programma: The Kardashians. Lucky us!

Trailer

En dat er nu dus een derde seizoen aankomt, laat ons natuurlijk alweer op het puntje van onze stoel zitten. Want: wat staat de Kar-Jenners dit seizoen allemaal weer te wachten? Enne, our prayers been heard, want Hulu deelt ein-de-lijk een trailer van het nieuwe seizoen.

“Ik hoopte dat ik jullie kon vertellen dat dit een relaxt seizoen zou worden, maar dat is het niet”, horen we Khloe Kardashian zeggen aan het begin van de trailer. Oeh! Natuurlijk zien we verder in de trailer opvallende beelden waarop we een huilende Kim zien, veel discussies tussen de zussen en horen we Scott Disick zeggen dat ‘hij nog nooit zoveel drama heeft gezien’. Het lijkt er in ieder geval op dat het een serie vol drama wordt. And we’re here for it!

Hoe dan ook: zet 25 mei in je agenda met een grote cirkel eromheen, want dán moet je tijd vrijmaken voor de eerste aflevering. Wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd en gaan zeker kijken!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook