Deze strikte regels gelden in Kim Kardashians privéjet

Vliegen met Kim Air blijkt toch niet zo simpel te zijn.

Kim Kardashian hanteert strikte regels voor passagiers die een stoel willen in haar 150 (!) miljoen dollar kostende privéjet. In juni liet ze haar jet al zien in The Kardashians, waar ze vertelde over het luxe interieur en grapte ze over haar ‘huisregels’. Toch bleken die ‘grapjes’ hartstikke serieus te zijn.

Verbazing

In de nieuwste aflevering van The Kardashians op Disney+ maakte Kim het in een gesprek met zusje Kendall Jenner duidelijk dat ze haar G650ER-vliegtuig brandschoon wil houden. Zo was te zien dat Kendall haar zus via FaceTime belde om hun vlucht naar Milaan te bespreken. Ook vertelde ze dat ze nog even een ‘snelle spray tan’ ging doen. En toen Kim dat hoorde, spatte de verbazing van haar gezicht af.

Kasjmier stoelen

“Een spray tan voor mijn vlucht?!”, vroeg Kim aan haar zusje. Hoewel Kendall uitlegt dat ze de spray tan er tegen die tijd wel af heeft gedoucht, wil Kim er niks van weten en vindt ze het absoluut geen goed plan. “Heb je de stoelen van kasjmier gezien?”, vraagt ze aan Kendall. “Je spray tan mag niet op mijn kasjmier komen.”

Pasta

Ook vroeg de Kardashian wat voor snacks Kendall voor onderweg wil. “Laat me weten of je snacks wil, want ik heb wafels in de vriezer”, liet ze weten. Als Kendall vertelt dat ze zin heeft in pasta, is ook dat antwoord niet goed volgens Kim. “We gaan naar Italië. We gaan echt geen pasta eten vóórdat we gaan”, zegt Kim. Oké, duidelijk. Genoeg regels om te volgen dus, wil je een ritje meevliegen met Kim Air.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws