Huh: zijn de Kardashians niet uitgenodigd voor het Met Gala?

Anna Wintour herself wil de gastenlijst 'zeer exclusief' houden...

Hoewel de Kardashians – terwijl ze al tijden beroemd waren – lang hebben moeten wachten op een uitnodiging voor het Met Gala, verschijnen ze inmiddels al jarenlang steevast bij elke editie op de rode loper. Toch blijkt hun positie dit jaar niet zo zeker, want Anna Wintour herself zou volgens Page Six ‘hardhandig optreden’ over wie er wel en niet mag komen.

Vermoedens

Het is niet bevestigd, maar er zijn grote vermoedens dat de Kardashians – na jarenlang een vast plekje te hebben gehad op de gastenlijst – deze keer niet worden uitgenodigd voor het grote mode-evenement. En dat terwijl Khloé Kardashian als laatste zus van America’s First Reality Family vorig jaar ook eindelijk voor het eerst op de rode loper van het Met Gala verscheen.

Khloé’s debuut

Eerder onthulde Khloé in The Kardashians dat ze meerdere uitnodigingen had gekregen, maar deze stuk voor stuk had afgewezen. “Ik ben in het verleden uitgenodigd. Ik heb er gewoon voor gekozen om niet te gaan. Ik ben niet zo dol op rode lopers. Ik denk dat ik dat heel duidelijk heb gemaakt”, aldus de realityster. Toch slaagde zus Kim er afgelopen jaar in om Khloé over te halen, en verschenen de twee samen met zus Kourtney, moeder Kris en de gezusters Kylie en Kendall Jenner samen in de meest glamorous outfits.

Exclusieve gastenlijst

Volgens een bron van Page Six zullen we op het Met Gala 2023 geen Kardashians zien, omdat Vogue queen Anna Wintour de gastenlijst ‘zeer exclusief’ wil houden. Well, als zelfs zíj al niet worden uitgenodigd, dan moet het wel héél exclusief zijn… Alhoewel, andere bronnen ontkrachten deze geruchten weer. Anyway, we zullen het wel zien op 1 mei. To be continued!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws