Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze onthult aan welk programma ze mee zou willen doen

Gaan we de knappe brunette terugzien in het nieuwe seizoen?

Nog heel eventjes wachten en dan kunnen we weer volop genieten van een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En dat betekent dus ook dat we het presentatie-duo Monica Geuze en Kaj Gorgels weer terugzien op de buis. Maar, aan welk programma zou Monica zelf eigenlijk mee willen doen? Fem-Fem voelde de presentatrice aan de tand.

Nieuw seizoen

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de grote uitdaging aan. Zij zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles. Gelukkig we hoeven helemaal niet lang meer te wachten, want vanaf 30 maart kunnen we de koppels op de voet volgen tijdens dit avontuur. Enne, nog leuker: we kunnen meteen genieten van een dubbele aflevering. Yes!

Interessant proces

Monica is inmiddels een vast gezicht van het programma samen met bestie Kaj Gorgels. Zelf vindt ze het Temptation een erg interessant proces. "Iedereen krijgt zijn antwoorden op een vraag binnen hun relatie. En dat is dan misschien even pijnlijk, maar dan weet je uiteindelijk wel dat het een betere keuze is om uit elkaar te gaan of juist wel voor elkaar te blijven vechten."

Kaj Gorgels: 'Dit is waarom meedoen aan Temptation Island goed is voor je relatie'

Deelname televisieprogramma

Maar of Monica zelf mee zou willen doen aan een televisieprogramma, dat is een dingetje waar ze nog even over na moet denken. De knappe brunette voelt zich namelijk ook wel erg comfortabel als presentatrice. Zo presenteert ze naast Temptation Island ook De Bachelorette met Sylvia Geersen.

Toch laat de presentatrice los dat ze wel mee zou willen doen aan een specifiek televisieprogramma. "Ik zou wel een keertje mee willen doen aan Het Perfecte Plaatje", onthult ze in gesprek met Fem-Fem. Dat is duidelijk! Gaan we de beauty wellicht in een nieuw seizoen zien? Fingers crossed!
Bron: Fem-Fem | Beeld: Tom Cornelissen