Drama incoming: dit zijn de eerste beelden van Temptation Island

We can't wait!

We moeten nog eventjes wachten en dan kan al de Temptation Island-pret beginnen! En om ons alvast een voorproefje te geven van het gloednieuwe seizoen, deelt Videoland vandaag de allereerst beelden. Enne, the drama is real!

Dubbele aflevering

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie & Mike, Mitch & Iris, Lester & Miriam en Shanta en Joël de grote uitdaging aan en zetten zij hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles. Gelukkig we hoeven helemaal niet lang meer te wachten, want vanaf 30 maart kunnen we de koppels op de voet volgen tijdens dit avontuur. Enne, nog leuker: we kunnen meteen genieten van een dubbele aflevering. Yes!

Eerste beelden

Als voorproefje op volgende week deelt Videoland de allereerste beelden van het nieuwe seizoen. Met een heleboel plottwists in het vizier wordt het – na het zien van de eerste beelden – ook dit jaar weer een seizoen vol emoties, spanningen en loads of drama.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Secret koppel

Ook dit jaar weer zullen beste vrienden en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels de presentatie weer op zich nemen. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Het komende seizoen bevat ook een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. We can’t wait! 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Instagram @videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws