Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eerste beelden Temptation Island beloven veel drama

Het belooft weer een seizoen vol drama te worden!

Temptation Island: Love or Leave staat weer op het punt van beginnen! Nog maar één nachtje slapen, want morgen zijn de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen te zien. We snappen dat je niet kunt wachten – en Videoland snapt dat ook, want ze delen alvast de eerste beelden. Drama incoming! 

Nieuw seizoen

Het aftellen is bijna voorbij, want morgen gaat Temptation Island ein-de-lijk weer van start. Een gloednieuw seizoen vol drama is about to begin! Videoland heeft vandaag namelijk alvast een sneak peek van de eerste twee afleveringen gedeeld, en die zijn veelbelovend. Zo zien we hoe de vrouwen de mannelijke singles te zien krijgen. "Wordt er warm van", horen we een van de ladies zeggen. Ook komen er al wat intieme momentjes voorbij én gaan er meteen lichten af bij de villa van de mannen. "Dit is geen goed nieuws", concludeert één van hen dan ook. Thanks voor deze beelden Videoland, maar nu kunnen we écht niet meer wachten tot het morgen is!

Nieuwe koppels

In het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaan Evie en Mike, Mitch en Iris, Lester en Miriam en Shanta en Joël de grote uitdaging aan. Deze koppels zetten hun relatie op het spel door apart van elkaar te leven in een villa met allemaal singles die op zoek zijn naar ware liefde. Vanaf morgen kunnen we de koppels finally weer op de voet volgen tijdens dit avontuur. Enne, nog leuker: we kunnen meteen genieten van een dubbele aflevering!

Secret koppel

Ook dit jaar weer zullen beste vrienden en vertrouwd duo Monica Geuze en Kaj Gorgels de presentatie weer op zich nemen. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Het seizoen bevat daarnaast een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Can’t wait! 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen