Wauw! Esther Vedder showt groeiende babybuik

Prachtig!

Esther Vedder is in verwachting van haar eerste kindje, samen met lover Ismael. De onderneemster is prachtig zwanger en deelt daarom vol trots een prachtige foto van haar groeiende babybuik op Instagram.

Zwanger

Vorige maand deelde ontwerpster, onderneemster, en Twin of Gold Esther Vedder dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Met een prachtige serie foto’s op Instagram deelde het Vedder-zusje het grote nieuws met de wereld. “Baby Vedder on the way“, schreef ze vol trots bij de kiekjes.

Babybuik

Inmiddels is het ook duidelijk te zien dat Esther binnenkort moeder wordt. En die prachtige babybuik deelt de mommy to be vol trots met haar volgers. “From the moment I found out I was pregnant, I knew this would be the best journey of my life ❤️”, klinkt dat caption bij een prachtige pregnancy foto. Prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

Reacties

Onder de foto stromen de reacties en complimenten binnen. “Mooi❤️❤️❤️”, schrijft actrice Robin Martens. “Een stralende zwangere! Heel mooi!” reageert een ander volger. “Zo mooi zwanger 🤰 ❤️💋”, “Prachtig 💙💗” en “Mooie vrouw”, klinkt het verder. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Instagram @esther.vedder | Beeld: Vedder & Vedder 

Laatste nieuws