EMIDJ-Lena over continu vallen: ‘Heeft me meer drive gegeven’

Lena zorgde in Echte Meisjes in de Jungle voor behoorlijk wat hilariteit doordat ze steeds viel.

Voor Lena Semenova zit het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur er helaas op. De voormalig EOTBDD-ster heeft het aardig ver weten te schoppen, ondanks dat haar deelname – letterlijk – bestond uit vallen en opstaan. In gesprek met Grazia vertelt Lena wat ze van alle hilariteit rondom haar ‘vallen’ vindt.

Falling again

Toen Lena in de zevende aflevering het veld moest ruimen en vertrok, werd er nog een compilatie afgespeeld van alle keren dat Lena is gevallen in de jungle. Enne, dat waren nogal wat momentjes… Het vallen van Lena zorgde bij de andere dames voor behoorlijk wat hilariteit, al vond ze het op den duur zelf niet meer zo grappig.

“Op een gegeven moment vond ik het wel vervelend, want iedereen onderschatte me daardoor heel erg”, vertelt Lena. “Ik word een beetje als een lomp iemand gezien, wat ik ook wel een beetje ben”, grapt ze. “Maar verder vind ik het niet zo heel erg. Ik kan er ook niks aan doen.” Of het vallen Lena heeft tegengehouden in het programma? “Nee, juist niet”, stelt ze. “Het heeft me juist alleen maar meer drive gegeven om mezelf van mijn beste kant te kunnen laten zien.”

Voorbereiding

Mocht Lena nog een keer worden gevraagd voor het programma, dan weet ze in ieder geval wat ze de volgende keer anders zou doen. “Ik zou nog veel meer trainen van tevoren. Veel meer voorbereiden”, legt ze uit. “Het gaat ook om behendigheid en tactiek. Fit zijn is niet per se het belangrijkst, want uiteindelijk was ik niet heel fit en heb ik het toch best wel ver geschopt in het programma.” Aha!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws