EMIDJ-Lena over alle drama in de jungle: ‘Ik vond het smullen’

Lena vertelt wat ze van alle ruzies vond.

Lena Semenova heeft het ver geschopt in de jungle van Laos. De finale van Echte Meisjes in de Jungle haalde ze net niet, maar toch kan Lena met een positief gevoel terugkijken op haar deelname. Enne, dat komt mede doordat ze niet in de onderlinge ruzies zat verwikkeld. In gesprek met Grazia blikt de realityster terug.

Tactiek

Uiteindelijk redde Lena het tot de laatste zes, iets wat toch best wel een behoorlijke prestatie is. Maar had Lena ook een tactiek om zo ver te komen? “Nee, totaal niet”, zegt ze. “Ik dacht wel van: ik ga iedereen een beetje aan mijn kant houden, vooral omdat er een aantal kandidaten bij mij in het team zaten waar ik in het begin helemaal niet mee op kon schieten. Uiteindelijk werkte dat wel goed en had ik ook geen gezeik met iemand. Ik denk dat dat het wel makkelijker maakte om langer in het spel te blijven zitten”, legt ze uit.

Drama

Lena probeerde zich dus zoveel mogelijk te distantiëren van alle drama die zich in de jungle afspeelde. “Ik vond het smullen, maar dat komt omdat ik er zelf niet midden in zat”, vertelt ze. “Ik denk dat als ik ruzie gehad zou hebben met iemand, dat ik wel heel snel uit mijn slof zou schieten, maar ik ben blij dat dat niet is gebeurd.”

Door haar deelname heeft Lena ook nieuwe inzichten over zichzelf gekregen. Namelijk: “dat ik best een rustigere kant heb”, legt ze uit. “Ik heb heel vaak mijn mond gehouden en me gedeisd gehouden. Ik hield me niet te veel bezig met de drama om me heen. Dat vond ik mooi om te zien”, aldus Lena.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Laatste nieuws