Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Otman en Malcolm over relatie: 'We mogen elkaar echt niet'

Toch zijn de twee het af en toe wel met elkaar eens.

Hoewel bachelorette Sylvia Geersen al een tijdje geleden afscheid heeft genomen van Otman en Malcolm, blijven de twee nog steeds échte spraakmakers. En dan niet eens zozeer tijdens De Bachelorette zelf – oké, wel een beetje – maar ook nu ze weer terug zijn in Nederland. Zo waren de twee recent te gast bij RUMAGTV. Enne, dat de twee elkaar niet zo liggen, dat werd al snel duidelijk in de video.

Relatie

Meteen aan het begin gaat het er al heet aan toe tussen de twee oud-deelnemers. Zo is Otman duidelijk over wat zijn plek op de bank is en spreekt Malcolm al uit om hem 'een hoek' te geven. En hoewel het duidelijk is dat de twee elkaar niet mogen, vraagt Yaël het nog maar een keertje ter verduidelijking. "Maar mogen jullie elkaar echt niet of is het een act?" Beide mannen zijn daar erg duidelijk over. "Ik mag hem echt niet, ik zeg het je eerlijk", aldus Otman. Ook Malcolm heeft meteen zijn woordje klaarstaan. "Weet je wat het is, niemand mag jou. Dat is het ergste", zegt Malcolm. Aha duidelijk!

Saai

Naast het geruzie was er natuurlijk ook tijd om het over de meest recente aflevering van De Bachelorette te hebben. Enne, ook dáár hadden de heren wel iets over te zeggen. "Het wordt een beetje saai", vindt Malcolm. "Het is dat je denkt van: 'Waar is dat vuur? Wordt er nog een beetje wat gedaan?'." Ook vindt hij dat het fysieke contact mist. En gek genoeg is ook Otman het een keer eens met zijn ex-mede-deelnemer. "De strijd is er niet."

'Kus' moment

Ook Otman twijfelt een beetje over de connecties die worden gemaakt met de bachelorette. "Volgens mij is iedereen gewoon een beetje bezig met zichzelf. Het is koud geworden. Het is niet echt zo dat er nog strijd is." Zelf heeft hij de reden daarvoor al gevonden. "Ja, de leukste jongens zijn er natuurlijk al uit", lacht hij.

Ook praten de twee over het 'kus' moment tussen Tjeerd en Sylvia. Ook daar kunnen ze elkaars meningen wel begrijpen."Ten eerste je vraagt het niet", vindt Otman. Ook Malcolm is het daar mee eens. "Dat is kansloos. Kom op man", stelt Otman. "Je voelt het contact en je doet het gewoon. Dan zie je achteraf wel of het de bedoeling was of niet." En hoewel Malcolm daar toch een beetje anders over denkt, vindt Otman dat hij gelijk heeft. "Je doet het gewoon en that's it."

Bron: YouTube (RUMAGTV) | Beeld: Bachelorette