Oeh la la: Channah zou de Bachelorette willen zijn

Dit zien wij wel zitten!

Inmiddels zijn er nog maar weinig realityprogramma’s waarin we Channah Koerten níet hebben gezien, maar er is toch nog een show waar de voormalig Ex on the Beach-ster wel tijd voor zou vrijmaken. Channah onthult namelijk dat ze best wel in de plaats van Sylvia Geersen had willen staan.

Nóg een programma?

We leerden haar kennen bij Ex on the Beach, vervolgens zagen we haar in Temptation Island, en onlangs verscheen ze zelfs in Echte Meisjes in de Jungle. Nu, een eigen realityprogramma én een succesvol YouTube-kanaal inclusief real-life video’s van haar bevalling later, onthult Channah dat er nóg wel een programma is waar ze aan mee zou willen doen.

Quentin

In Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard, vertelt Channah aan Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry, dat zij en ex-lover Quentin nog prima met elkaar door één deur kunnen. “De kinderen zien hem regelmatig, hij doet leuke dingen met ze, en wij gaan nog goed met elkaar om dus dat is allemaal prima.”

De Bachelorette

Sinds de break-up met de man die ze bij Ex on the Beach leerde kennen, is het echter wel aardig stil in het liefdesleven van Channah. En daar moet verandering in komen, vindt Fawry. Als hij aan Channah vraagt of ze ooit zou meedoen aan De Bachelorette, antwoordt ze volmondig ‘ja’. “Dat zou ik heel erg leuk vinden. Ik heb nu geen relatie. Dus ik kan gewoon meedoen.”

Nou, wij zien Channah ook wel zitten als de nieuwe Bachelorette! Hopelijk pakt Videoland de hint op…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Privébeeld Channah

Laatste nieuws