Déze Bachelorette-afvaller heeft ontslag genomen voor deelname

'Ik kreeg geen verlof'

Maar liefst twintig vrijgezelle heren vlogen speciaal voor Sylvia Geersen naar Zuid-Afrika, om het liefdesavontuur van hun leven aan te gaan in De Bachelorette. Maar, wat doe je als je baas hiervoor geen vrij geeft? Voor Robert zat er niks anders op dan ontslag nemen, zo vertelt hij in de aftertalk bij Rumag.

Avontuur

Voor de opnames van De Bachelorette moeten kandidaten ruim een maand vrij hebben, voor het geval je er van het begin tot het einde in zit. Het kan echter ook zo zijn dat je er na de eerste of tweede aflevering al uit ligt en terug naar Nederland vliegt… Voor Robert was het Bachelorette-avontuur helaas maar van korte duur – en dat terwijl hij er heel veel voor heeft opgezegd. Zo heeft hij ontslag genomen om mee te kunnen doen aan het programma, vertelt hij in de aftertalk van Rumag aan René en Yaël. “Ik kreeg geen verlof.”

Geen vrij

Even terug naar het begin, want hoe kwam De Bachelorette eigenlijk op zijn pad? “Ik zat eigenlijk even niet zo lekker in mijn velletje vorig jaar. Er was een beetje ellende gebeurd en ik wist even niet wat ik met mezelf aan moest, dus ik was mezelf even kwijt”, vertelt Robert. “Toen had ik zoiets van, ik moet er even tussenuit, even resetten. Een stapje terug en weer twee naar voren.” Vervolgens kwam De Bachelorette op zijn pad en dat was natuurlijk de perfecte kans voor de vrijgezel. “Even helemaal uit je comfortzone, met die gasten op pad, naar Zuid-Afrika. Toen had ik zoiets van, dit moet ik doen.”

Ontslag

Robert heeft zijn gevoel gevolgd en heeft op zijn werk aangegeven dat hij ervoor wilde gaan. “Maar toen kreeg ik geen vrij”, vervolgt hij. Robert, die werkte als manager in de installatietechniek, besloot toen drastische maatregelen te nemen. “Toen heb ik ontslag genomen”, stelt hij. “Ik heb maandagavond alles afgrond en dinsdagochtend zat ik in het vliegtuig.” Helaas leverde deze effort geen romantische klik op met Sylvia, maar wel herinneringen voor het leven!

Bron: YouTube Rumag | Beeld: JPF Photo 

Laatste nieuws