Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De vader van déze Temptation-ster is te zien in Lang Leve de Liefde

It runs in the family!

Kijkers van Lang Leve de Liefde zagen dinsdagavond hoe Mario en Petra kennis maakten met elkaar en 24 uur samen doorbrachten. En hoewel Mario op het eerste gezicht een doodnormale man lijkt – met een zwaar Italiaans accent, dat dan weer wel – zijn wij erachter gekomen dat hij de vader is van een realityster die we maar al te goed kennen!

Temptation Island

De 24-uur-durende date van Mario lijkt niet zo succesvol te zijn, maar gelukkig kan hij na de grote teleurstelling rekenen op de steun van zijn dochter. En die kan uit ervaring spreken, want Mario is de vader van niemand minder dan Tempa-ster Daisy Piras! Reality-tv zit blijkbaar in de familie, want Daisy kennen we nog van Temptation Island, waar ze als verleidster menig mannenhart sneller liet kloppen.

Zo vader, zo dochter

Op Instagram onthult Daisy middels een grappige video dat Mario inderdaad haar vader is. "Wanneer je je dochter in Temptation Island en je vader in Lang Leve de Liefde ziet", schrijft ze bij het filmpje, waarop vader en dochter samen op de bank zitten. "That made us cry", grapt ze.

Luca Borsato

Mocht je Daisy niet kennen van Temptation, dan zou het kunnen dat je haar naam tóch eerder voorbij hebt horen komen. De realityster vond namelijk niet lang na haar deelname aan het programma de liefde bij Luca Borsato – inderdaad, de zoon van. Inmiddels is die relatie al een tijdje gestrand, en is ze – zo lijkt het – happy single. Net als haar vader dus. Gedeelde smart is halve smart!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram @daisypirasxo