Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen?

Is het in De Bachelorette allemaal gespeeld, of zijn de twee echt besties?

De Bachelorette met Sylvia en Monica

In De Bachelorette zien we hoe Sylvia Geersen op zoek gaat naar de liefde van haar leven. Gelukkig hoeft ze dat niet alleen te doen, want Monica Geuze verschijnt regelmatig om de balans op te maken met Syl. Maar zijn de twee in real-life eigenlijk ook vriendinnen?

Weinig samen

In een Instagram-video van Videoland vertellen Monica en Sylvia dat ze niet per se samen veel hebben meegemaakt tijdens De Bachelorette. "Want jij was de hele tijd op date, en je liet mij de hele tijd maar een beetje zitten in mijn hotel", grapt Monica. "Ja, en dan moest ik later vertellen hoe het allemaal was gegaan", vult Sylvia aan. "En dan keken we elkaar aan, en dan schoot ze weer in de lach, en dan schoot ik weer in de lach en dan moest alles weer opnieuw."

Eerste ontmoeting

Hoewel het in het programma lijkt alsof Mo en Syl al jarenlang besties zijn, kenden de twee elkaar nog niet voor de opnames begonnen. "Ik hoorde wel van iedereen dat ze heel leuk was", zegt Sylvia over Monica. "Dus toen dacht ik hmm, ga ik eens even kijken of ze echt leuk is. En toen had ik d'r ontmoet, en toen dacht ik 'wat is ze leuk!'" Inmiddels kunnen de beauty's prima samen door één deur, hoewel ze niet hele dagen aan de telefoon hangen met elkaar. "Maar ik ben wel blij dat ik je heb leren kennen", aldus Monica.

Monica's broer

Okay, leuk en aardig allemaal. Maar Monica, tell us about Matthijs – aka de look-a-like van je broer! "Ja o mijn god, dit is toch niet normaal", zegt ze in de video. Iedereen vraagt de ex-vlog queen aan de lopende band of haar broer meedoet aan het programma. "Hij lijkt er bizar op", geeft ze toe. "Ik heb wel een broer die Matthijs heet die er heel erg op lijkt, maar het is hem niet." Toch kon Monica het niet laten om de dubbelganger van haar broer een klein beetje voor te trekken. "Ik voelde me al veel sneller bij hem op mijn gemak, omdat ik gewoon het idee had 'dat is mijn broer.'"

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: NL Beeld, Instagram @videolandonline

Showbizz
  • 30-01-2023, Zalmhuis, Capelle aan den IJssel, NLD. Foto moment De Bachelorette. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers