Zien: zo ziet EOTB-Diaz er nu uit

Diaz, is that you?

In Ex on the Beach wist Diaz Pena Verlez heel wat vrouwenharten sneller te laten kloppen. Daarbij gooide hij niet alleen zijn Tarzan-kreten, maar ook zijn lange, blonde manen in de strijd. Maar wat blijkt nu? Diaz heeft de schaar in zijn lokken gezet en is gegaan voor een compleet andere look.

Ex on the Beach

Even een kleine recap: in 2019 zagen we Diaz samen met onder andere Lena, Viktor en Brody (remember?) zijn intrede maken in Ex on the Beach: Double Dutch. De realityster viel met zijn zijn blonde lokken en gebruinde huid meteen op, en hoewel menig vrouwelijk EOTB-kijker erg gecharmeerd was van deze Tarzan-look, leverde het weinig succes op in de villa. Waarom snappen we nog steeds niet, maar Diaz wist in dit seizoen niet heel veel vrouwen voor zich te winnen.

Andere look

Blijkbaar moet Diaz zelf hebben gedacht dat het aan z’n looks lag, want inmiddels gaat de EOTB-ster met een wel heel ander kapsel door het leven. Als we een kijkje nemen op z’n Insta zien we een Diaz die we bijna niet herkennen. De blonde knot heeft plaatsgemaakt voor een strak, kort geknipte coupe en het sikje is ingeruild voor een goed gevulde baard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diaz Pena Verlez (@diazpenaverlez)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diaz Pena Verlez (@diazpenaverlez)

Enne, op TikTok vergelijkt hij zijn oude look zelf ook nog even met zijn huidige uiterlijk.

@diazpenaverlez #CapCut #viraal #eotbdd #mtv #exrealitycheck #realitytv #fy #fyp #foryoupage ♬ lost in the fire sped up – xxtristanxo

Heel eerlijk, wij moesten een paar keer kijken om te beseffen dat dit écht dezelfde Diaz is als die in Ex on the Beach vier jaar geleden. De realityster is bijna onherkenbaar, maar we moeten hem meegeven dat deze nieuwe look ‘m fantastisch staat. Looking good, Diaz!

Bron: Instagram @diazpenaverlez | Beeld: NL Beeld, Instagram @diazpenaverlez

Laatste nieuws