EOTBDD’s Diaz over nieuwe vriendin: ‘Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk’

Diaz stelt zijn nieuwe vriendin voor op Instagram.

Met zijn lange blonde manen, die hij geregeld in een knot op zijn hoofd droeg, wist Diaz heel wat vrouwenharten sneller te laten kloppen tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach. Die tijd is inmiddels voorbij, want inmiddels heeft Diaz een nieuwe coupe én een nieuwe vriendin.

Deelname EOTBDD

Even een kleine recap: in 2019 zagen we Diaz zijn intrede maken in Ex on the Beach: Double DutchDe realityster viel op vanwege zijn blonde lokken en gebruinde huid. Diaz noemde zichzelf ook wel Tarzan en hield zich dan ook niet in als het ging om – jawel – gebrul à la Tarzan. In het programma droeg hij zijn blonde lokken vooral in een man bun, maar af en toe gooide hij zijn haren los. Helaas zonder succes, want Diaz wist in dit seizoen niet heel veel vrouwen voor zich te winnen.

Nieuwe vriendin

Gelukkig is het nu alsnog goedgekomen voor Diaz en stelde hij vorige week zijn nieuwe lover voor aan zijn volgers op Instagram. De Spaanse realityster is samen met de knappe Latijns-Amerikaanse Haileika. “Een paar jaar geleden had ik eventjes een partner, maar zij was niet de juiste”, vertelt Diaz openhartig aan Het Laatste Nieuws. “Nadien bleef ik bewust single. Tot ik op Haileika’s profiel botste op Instagram. Ze is ook van Gent en we wonen in vogelvlucht slechts tien minuten van elkaar, maar kenden mekaar niet.”

Diaz vertelt dat hij onder de indruk was van haar looks en haar uiteindelijk een berichtje heeft gestuurd. Zodoende raakten de twee aan de praat. “Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met haar. We hebben hetzelfde soort karakter, al is zij wel rustiger.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diaz Pena Verlez (@diazpenaverlez)

Eerste date

Diaz heeft echter nog wel even zijn best moeten doen voor Haileika hem ook zag zitten. “Ik vroeg meermaals om af te spreken, maar Haileika hield telkens de boot af. Ze is religieus opgevoed, en gaat iedere week naar de kerk. Pas na drie weken kon ik haar overtuigen om op date te gaan”, vervolgt Diaz. “Dat was héél gek: het voelde voor ons beiden alsof we mekaar al een eeuwigheid kenden – al wist ze aanvankelijk niets van mijn realityverleden. Toen ze daarachter kwam, heeft ze me daar ook nooit scheef voor bekeken. Dat siert haar. Sommige mensen hebben snel hun oordeel klaar, maar zo zit Haileika niet in elkaar.”

Tijdens die eerste date sloeg de vonk meteen al over tussen de twee. “Aan het einde van die eerste date was ik zodanig in de wolken dat ik haar gekust heb”, vertelt Diaz verder. “Zij was in eerste instantie verrast, maar heeft me gelukkig geen mep verkocht. (lacht) Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk. Mijn vrienden en familie zijn alvast superblij dat ik haar gevonden heb, en het klikt ook écht met hen. Haileika is al bij mijn ouders thuis geweest, en daar liet ze een goede indruk na. Ze spreekt ook Spaans, wat een extra voordeel is in onze clan”, aldus de voormalig EOTB-ster. Aahw!

Bron: HLN | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws