EOTBDD’s Lakeisha en Taier delen tips over deelname aan Ex On The Beach

De lovebirds hebben een aantal handige tips voor toekomstige deelnemers.

Na hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch zijn Lakeisha en Taier niet meer bij elkaar weg te slaan. Hun relatie bloeide na de opnames daarom ook al snel op naar iets serieus. We zagen het koppel voornamelijk voorbijkomen op onze Instagram-feeds, maar sinds kort kunnen we nu ook genieten van het stel op hun eigen YouTube-kanaal genaamd: TACOTIME.

YouTube-kanaal

We kennen Lakeisha en Taier natuurlijk allemaal als het koppel wat het – na de opnames van Ex On The Beach – wél heeft gered in de buitenwereld. Zo delen ze af en toe prachtige kiekjes met elkaar op Instagram en horen we zo nu en dan hoe het met de lovebirds gaat. Toch gaan we het koppel een stuk vaker zien, aangezien ze een eigen YouTube-kanaal zijn gestart! Enne, de eerste twee video’s staan ook al online. Exciting!

In de allereerste video die Lakeisha en Taier hebben geüpload doen ze een Q&A met vragen die volgers hebben ingestuurd. Hierin beantwoorden ze vragen over hun relatie, over samenwonen en over dingen die zij het leukst aan elkaar vinden. Ook wordt de vraag: ‘Hebben jullie tips voor een EOTB-deelname, waar moet ik rekening mee houden?’, gesteld. Natuurlijk – als echte EOTB-kenners – weten ze hier maar al te goed antwoord op te geven.

Blijf jezelf

“Als je het graag wil, meld je aan en doe het gewoon”, begint Taier. “Ik heb niet echt dingen wat je daarvoor moet voorbereiden of wat je moet weten. Je moet dat gewoon doen en ervaren.” Lakeisha haakt daarop in dat ze vindt dat je gewoon jezelf moet zijn. “Sterk in je schoenen staan”, vult Taier nog aan. “Dat is echt belangrijk, want je komt in een groep met typetjes. Daar moet je je weg in zien te vinden.” Lakeisha vervolgt: “Wat iemand ook over je zegt, jij weet hoe je bent.” Taier moedigt dit aan. “Als je altijd jezelf bent, ook op tv, zul je altijd weer terugkijken van: ‘ja dat was ik wel echt, zo ben ik wel echt’, in plaats van jezelf voordoen als iemand die je niet bent.”

Boeien

Hoewel dit Taier haar eerste keer in Ex On The Beach was, was dit voor Lakeisha haar tweede keer. En beide deelnames ervaarde de beauty totaal anders. Ook hier geeft ze tips over: “Als je in een groep komt waar niemand je mag, dan moet je gewoon denken: ‘dit is ook gewoon mijn moment, mijn avontuur, dus boeien wat zij zeggen”, waarbij Taier nog toevoegt dat je ‘gewoon moet genieten’.

Bron: YouTube (TACOTIME) | Beeld: Instagram

Laatste nieuws