Channah over Echte Meisje in de Jungle: ‘Spijt dat ik ben gegaan’

Channah blikt terug op haar deelname.

Voor Channah Koerten zit het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur er helaas alweer op. Alhoewel, helaas? Zelf was de realityster maar wat blij dat ze haar koffers kon pakken. In gesprek met Grazia blikt Channah terug op haar avontuur, en vertelt ze dat ze eigenlijk helemaal niet wilde gaan. Say what? 

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

Twijfels  

Channah heeft zeker niet meteen ‘ja’ gezegd toen ze werd gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle. “Ik heb echt vanaf minuut één getwijfeld”, geeft ze eerlijk toe als we haar bellen. “Ik heb ook wel spijt dat ik uiteindelijk ben gegaan.” Waar ze over twijfelde? “Het was voor mij de eerste keer dat ik langer dan één nachtje weg was bij mijn kinderen. Dat vond ik wel een heel ding”, vertelt ze. “Dan moet het wel echt voor iets zijn wat ik leuk vind.” Maar toen de Channah hoorde wie er nog meer meededen, was het weinige enthousiasme al helemaal weg. “Toen ik hoorde wie er allemaal meededen, dacht ik: oh, wil ik dan wel gaan?”

Het was niks persoonlijks, zo legt ze uit. “Maar zoveel verschillende soorten typjes bij elkaar. Dan weet je al wat daarvan komt natuurlijk”, stelt ze. “Ik vroeg me af of dat gezellig zou worden en of ik daar wel zin in had. Toen dacht ik: nou, eigenlijk niet echt. Maar toch ben ik gegaan”, lacht Channah. 

Niet afgemaakt

Of het achteraf meeviel? “Nee”, zegt ze stellig. “Ik vond het gewoon echt niet leuk.” Met name de groep vond Channah niet altijd fijn. “Een samenstelling van jongens en meiden is veel relaxter. Want fysiek vond ik het helemaal niet zwaar, het was meer mentaal”, legt ze uit. Tja, jongens in Echte Meisjes in de Jungle? Wij gokken dat dat niet zo snel zal gebeuren – al gaan er wel plannen rond voor een serie Echte Jongens in de Jungle

Hoewel Channah het niet bepaald naar haar zin had in de jungle, kijkt ze wel positief terug. “Ik vond het op dat moment stom, maar het is niet dat ik er negatief op terugkijk. Als ze me zouden bellen zou ik gewoon weer ‘ja’ zeggen”, stelt ze. Achteraf heeft de beauty dan ook spijt dat ze eruit is gestemd. “Nu baal ik echt dat ik het niet heb afgemaakt. Gelijk toen ik eruit was dacht ik, hoezo heb ik het niet gewoon afgemaakt? Daar baalde ik zo erg van. Dus ik zou het zo nog een keer doen, echt om het af te maken.” In dat geval wil ze LenaKelly, Michella, Diva en Louisa sowieso weer in haar team. “Als ik eerlijk ben zou ik het liefst met dezelfde groep willen gaan. Gewoon weer iedereen die er nu in zat.” 

Kinderen gemist 

Naast ‘een toilet en een normale douche’, heeft Channah haar kindjes natuurlijk het meest gemist. Gelukkig hebben zij zich in de tijd dat hun moeder in de jungle verbleef prima vermaakt. “Ze hebben het heel leuk gehad bij hun vader en met hun tante en oma. Toen ik terugkwam was het eigenlijk na vijf minuten alweer alsof ik nooit was weggeweest. Dat is heel gek, want voor mijn gevoel was het al zo lang”, blikt ze terug op de hereniging. “Ik had ook een kalender gemaakt, dus ze konden elke dag een stickertje plakken thuis. Dan wisten ze wanneer ik weer terug zou komen.” Ahw! 

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Beeld: Privébeeld Channah

Laatste nieuws