Heel leuk nieuws voor Channah Koerten en Fawry not Sawry

Dit belooft veel goeds!

Goed nieuws voor fans van Channah Koerten en Fawry not Sawry! De twee hebben zojuist op hun social-kanalen laten weten dat ze samen een podcast zijn begonnen. 

Samenwerken 

Elke keer dat Channah en Fawry met elkaar in gesprek gaan in een talkshow, regent het complimenten voor het duo. Zo konden we regelmatig in de comments op YouTube lezen dat fans van de twee het superleuk zouden vinden als Channah en Fawry gaan samenwerken. “Fawry en Channah moeten lekker samen een talkshow beginnen. Ik zou het kijken”, “Wat een dynamisch duo”, en “Channah en Fawry moeten echt een eigen podcast maken”, klonken de enthousiaste reacties dan ook.

Het lijkt erop dat deze reacties de twee op ideeën hebben gebracht. Vandaag heeft het duo namelijk laten weten dat ze een podcast beginnen! “Wij zijn Channah en Fawry en wij gaan binnenkort een podcast opnemen”, deelt Fawry enthousiast. “En we gaan lekker grabbelen en babbelen. Helemaal gezellig”, deelt Channah. 

Channah Koerten en Fawry not Sawry

Eerste onderwerp 

De podcast heet Grabbel en Gebabbel. Elke dinsdag grabbelen Channah en Fawry een briefje uit een kom waarop een onderwerp staat dat ze gaan bespreken. “Het eerste onderwerp waar we het over hebben is diëten”, deelt Fawry. “Daar hebben we allebei niks mee”, lacht Channah. “Dus het wordt heel interessant”, vult Fawry grappend aan. 

Grabbel en Gebabbel is vanaf dinsdag 21 februari te beluisteren op Spotify, en te zien op TikTok en Instagram. We can’t wait! 

Beeld: Privébeeld Channah, NL Beeld / BrunoPress

 

Laatste nieuws