Channah en Quentin delen beelden van bevalling: ‘Ze is paars’

De new parents blikken terug op de “gekke bevalling"

Channah en Quentin zijn op 9 november de trotse ouders geworden van een dochter. In de nieuwste aflevering van Familie Koerten delen de new parents beelden van de heftige bevalling. Zo is onder andere te zien dat de verloskundige niet bij de bevalling aanwezig was…

Bevalling

In de nieuwste aflevering is te zien dat Quentin belt met de verloskundige als Channah op het moment staat om thuis te bevallen. Het stel is alleen met Tiger thuis, waardoor Quentin Channah moet helpen én op hun zoontje moet letten.

“Rustig blijven”, hoor je de verloskundige aan de telefoon zeggen. Even later bevalt Channah razendsnel – en staand – van haar dochter. “Ze is er!”, schreeuwt Quentin.

Paars

“Ze is paars”, zeggen de new parents als ze hun pasgeboren dochter vasthouden. Gelukkig begint het meisje al snel huilen. “Ik perste maar één keer, ze kwam gewoon”, blikt Channah terug op de bevalling.

“Ik dacht gewoon: ze is er. Volgens mij gaat alles goed. Ik ging alles even checken: haar vingertjes bewogen en ze ademde.”

Gekke bevalling

“Je hebt het echt goed gedaan. Ik ben echt trots op je”, zegt Quentin over de bevalling tegen Channah. De twee realiseren zich dat Channah een gekke bevalling achter de rug heeft.

“Weet je wat zo raar is? Dat je dit van anderen hoort; van die gekke verhalen uit Amerika. Ik zei nog vandaag: ‘Jouw moeder was bijna op het toilet bevallen, dat kan toch niet? Dat voel je toch? Ongelooflijk”, zegt Channah tegen Quentin. “Zo, wat een verhaal hebben wij”, vult Quentin aan.

De ouders hebben de naam van hun dochter nog niet bekend gemaakt. To be continued…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws