Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette-Niek kiest: Gaby of Sylvia?

'Ik zou eerder een match met haar zien'

Niek Marijnissen kennen we natuurlijk nog van het allereerste seizoen van De Bachelorette, waarin Gaby Blaaser de rozen uitdeelde. De knappe autohandelaar leek één van de kanshebbers voor Gaby, maar toch viel in de finale voor hem het doek. Nu, twee jaar en een new girlfriend later onthult hij dat hij achteraf gezien wellicht niet voor Gaby zou hebben gekozen.

Bachelorette-avontuur

In De Bachelorette leerden we Niek twee jaar geleden kennen als een ietwat gladde, maar toch ook sympathieke en lieve man. Ondanks de liefdesverklaringen – en dure cadeautjes – die Gaby van hem kreeg, besloot de bachelorette toen toch voor de Limburgse Joey te kiezen – iets waarvan we allemaal weten hoe dat is afgelopen. Na het programma liet Niek al eerder weten toch niet zo gecharmeerd te zijn van Gaby, maar nu lijkt hij daar nog een schepje bovenop te doen door te onthullen dat hij eerder voor de bachelorette van dít jaar zou kiezen...

Makkelijke keuze

In een video met zijn huidige lover Joan Pronk, die we nog kennen van Love Island, zegt Niek namelijk dat hij Sylvia Geersen veel leuker vindt dan Gaby. Met name de persoonlijkheid van het topmodel spreekt de Bachelorette-deelnemer wel aan. "Ik vind haar wel een topper. Als persoon zijnde, hoe ze is. Leuk, spontaan. Als ik nu kon kiezen tussen Gaby en haar (Sylvia, red.), dan zou ik eerder een match met haar zien dan met Gaby", aldus Niek. Girlfriend Joan is iets minder blij met deze uitspraak. "Dit had ik liever niet willen weten", grapt ze.

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelorette, TikTok @makersavenue

Showbizz
  • Niek tijdens De Bachelorette.