Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doen Joan Pronk en Niek Marijnissen mee aan Temptation Island?

'We zijn wel gevraagd voor Temptation Island VIPS'

Presentatie van de Zomer Vol Liefde bij Videoland

De geruchtenmolen over kandidaten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave draait al enige tijd op volle toeren. En we moeten toegeven: ook wij zijn benieuwd welke lovebirds we misschien binnenkort op de buis kunnen bewonderen. Joan Pronk vertelt in RUMAGTV's Allures of we haar en Niek binnenkort in het programma kunnen spotten.

Andere programma's

Dit weekend vierden Niek en Joan alweer hun éénjarig jubileum. In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love. De twee hebben dus een aardige resumé als het gaat om tv-programma's. Maarre, komt daar binnenkort eventueel nog een nieuw programma bij?

Temptation Island

In Allures vraagt presentator René Watzema of Joan het ziet zitten om samen met lover Niek mee te doen aan Temptation Island. "We zijn wel gevraagd voor Temptation Island VIPS", biecht Joan op.

Echter, ze heeft nooit op de oproep gereageerd, want ze vindt het niks voor haar en Niek. "Ik ben daar veel te jaloers voor. Ik denk dat ik het gelijk op de eerste dag al uitmaak", lacht Joan. "Ik kan daar gewoon niet tegen en denk dat ik mezelf helemaal gek maak. Dan zie je echt geen leuke Joan", zegt ze. Aha, duidelijk!

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-07-2022, Pink Beach Zomer Vol Liefde bij Videoland met presentaties van Love, Dating & Reality programma's bij Pink Beach in Amsterdam Op de foto: Niek Marijnissen - The Bachelorette en Joan Pronk - Love Island