Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig! Robin Martens deelt kiekje van beginnende babybuik

Het is inmiddels duidelijk te zien dat Robin in verwachting is!

Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022

Deze week maakte Robin Martens bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje, samen met lover Benjamin. Inmiddels is het ook steeds beter zichtbaar dat de actrice zwanger is. Op Instagram deelt ze nu ook een foto waarop al een prachtige beginnende baby bump te zien is!

Uitgerekende datum

Hoeveel weken de actrice al zwanger is, weten we niet – en dat is precies wat haar volgers op Instagram mogen raden. "Wat is mijn uitgerekende datum? Wat denken jullie? 🍼👶🏽", vraagt Robin in de caption. Daarbij deelt ze een prachtige foto van zichzelf in de natuur, waarop haar beginnende babybuik goed te zien is. Wauw!

Gokken

Natuurlijk is het lastig om vanaf een foto te gokken hoe lang Robin al zwanger is, maar toch doen verschillende volgers een gokje naar de uitgerekende datum in de comments. "Volgens mij hoorde ik je in je Insta zeggen dat je nu 2 maand zwanger bent dus dan gok ik 2 oktober", reageert iemand. "Dit is een 20 weken buikje, althans rond die tijd. Dus gewoon +20 weken! Het is nu week 10, dus dan zit je rond week 30. Ik zeg 22 juli!" aldus een andere volger. Verder worden ook 25 juli, 8 oktober, 12 september en 25 april genoemd. Erg uiteenlopend dus. Vooralsnog blijft het dan ook bij gokken!

Tweede kindje

Eerder deze week kondigde de actrice haar zwangerschap aan. “Ik ben zwanger”, schreef Robin in koeienletters onder een fotoreeks met vriendlief Benjamin en dochtertje Makéna – die grote zus wordt! “Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg dankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap-posts haha.” De actrice sluit de lieve post af met een liefdesverklaring aan haar vriend. “Babes, ik hou zo veel van jou! Ons gezin wordt groter, jippie.”

Bron: Instagram @robinmartensofficial | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221215 - Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022 in de RAI Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robin Martens