Robin Martens deelt prachtige foto’s met dochtertje: ‘Het begint alweer te kriebelen’

'Elke fase is ontzettend leuk en ik geniet elke dag van je'

Lees ook

Robin Martens en vriendlief Benjamin zijn over the moon met hun dochtertje Makéna. Op Instagram deelt de actrice dan ook regelmatige prachtige foto’s met haar dochter. Robin post mooie en dierbare momenten, maar soms ook de lastige momenten. De actrice was onlangs weer openhartig op Instagram en geeft toe dat het “alweer begint te kriebelen.”

Genieten

Het is inmiddels iets meer dan een jaar geleden dat Makéna werd geboren. Dat het meisje steeds groter wordt, is iets waar Robin bij stilstaat op Instagram. “Het lijkt elke dag sneller te gaan… Zo klein dat je was ben je niet meer”, begint ze haar bericht op Instagram. Daarbij deelt de actrice een reeks prachtige foto van haar dochter en gezin.

“Elke fase is ontzettend leuk en ik geniet elke dag van je. Ook al geef je zo af en toe wat weerstand. Zoals op de laatste foto te zien is”, grapt ze.

Kriebels

Ook lijkt het erop dat Robin en Benjamin weleens nadenken over een broertje of zusje voor hun dochter. “Het begint alweer te kriebelen hoor lieve mensen”, geeft Robin toe. Ze sluit haar bericht dan ook af met een vraag aan haar volgers. “Hoeveel jaren zitten er tussen jullie kinderen?”

Makéna

Robin en Benjamin werden op 8 augustus vorige jaar ouders van Makéna. “Haar naam betekent: The Happy One“, liet het stel destijds weten op Instagram. “Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen!”, vervolgde de actrice.

Als het aan Robin ligt, en het haar gegund is, blijft het echter niet bij één zwangerschap. Zo liet de actrice eerder al eens via Instagram weten dat het haar wens is om drie kinderen te mogen krijgen.

Bron: Instagram Robin Martens Official | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook