Cute: zo zag Robin Martens er vroeger uit

Zelfs als klein meisje straalde ze al positiviteit uit.

Robin Martens leerden we kennen als Rikki de Jong in GTST. In de loop der jaren kwamen we erachter dat ze een echte alleskunner is. Op Instagram zien we regelmatig foto’s van Robin voorbijkomen, waarbij ze soms ook een kiekje uit de oude doos deelt. Hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Talentvolle duizendpoot

Acteren, zingen, dansen: Robin draait haar hand er niet voor om. Ook is ze al jaren gelukkig met haar grote liefde Benjamin en heeft ze met hem samen een dochtertje, Makéna. Ze plaatst vaak foto’s en video’s van haarzelf en haar gezinnetje op Instagram. Wij worden er altijd instantly happy van!

Young and adorable

Inmiddels is Robin dertig jaar oud, maar er is natuurlijk een tijd geweest dat ze een klein poppetje was. Daar heeft ze op Instagram meerdere keren foto’s van geplaatst, onder andere een paar met haar zus Lois. Een heel vrolijk en adorable duo, dat is duidelijk.

Een tijdje terug deelde Robin ook een foto van haarzelf waarop te zien is dat ze op eten blaast. Ze was toen nog zwanger van Makéna en verheugde zich er al op om haar dat ook te leren. Ook deelde ze later nog een foto met een van haar twee zussen. “Mini Robin!”, schrijft ze erbij. Wat een schattig kindje was ze!

Een boodschap voor haters

Onlangs deelde Robin een dansvideo waarin ze flink uithaalde naar online haatreacties. “It’s about damn time!! Dat mensen stoppen met pesten, haatdragende opmerkingen overal maar onder typen en maar hun mening geven terwijl niemand daarom vraagt”, begon de actrice toen haar verhaal.

“JA! Ik ben vroeger gepest en JA! Ik krijg dagelijks onaardige opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd, maar na de opmerking dat ik een dikke rug zou hebben (haha), heb ik toch even deze heeeeeeerlijke dansvideo met veel plezier opgenomen”, vervolgde ze toen. We hopen dat we de komende tijd nog veel positiviteit van Robin op Instagram voorbij zien komen!

Bron en beeld: Instagram Robin Martens

Laatste nieuws