Cute: Robin Martens deelt haar dansmoves met dochter Makéna

Een moeder-dochter dance challenge!

Dat Robin Martens een multitalent is, weten we inmiddels wel. Acteren, zingen, dansen – de mom draait er haar hand niet voor om. In een schattige video die ze gisteren op Instagram deelde, blijkt nu dat dochtertje Makéna duidelijk het ritmegevoel van haar moeder heeft meegekregen.

Ochtendgymnastiek

In een adorable video is te zien hoe Robin zich uitleeft op het nummer Soundgasm. Maarre…hoe makkelijk ze de dance challenge er ook uit laat zien, wij kunnen alleen maar kijken naar de kleine Makéna op de achtergrond.

Die staat zich net als mommy namelijk helemaal uit te leven. En de matchende outfits in wit en roze? Cute!

Zorgen wegdansen

Onlangs nog deelde Robin een dansvideo waarin ze flink uithaalde naar online haatreacties. “It’s about damn time!! Dat mensen stoppen met pesten, haatdragende opmerkingen overal maar onder typen en maar hun mening geven terwijl niemand daar om vraagt, begon de actrice toen haar verhaal.

“JA! Ik ben vroeger gepest en JA! Ik krijg dagelijks onaardige opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd, maar na de opmerking dat ik een dikke rug zou hebben (haha), heb ik toch even deze heeeeeeerlijke dansvideo met veel plezier opgenomen”, vervolgde ze. Hopelijk volgen er dus nog veel meer heerlijke dansvideo’s met moeder én dochter.

Laatste nieuws