Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít wonderdrankje voor mooie haren en nagels gaat viral op TikTok

Op de wishlist!

Back side view of shirtless, naked, attractive, young girl straighten her hair, having trendy, modern manicure, preparing for date, isolated on pink background

Voor de beste tips en trends op beautygebied hoeven we tegenwoordig alleen maar door TikTok scrollen, en we're good to go. Na mascara cocktailing, de banana powder van Essence en de bruine lipgloss van Rihanna is er nu een nieuwe make-uptrend waar we niet meer omheen kunnen: Vitakruid Silsolutions.

Collageen

Dit wondermiddeltje dat viral gaat op social media is een voedingssupplement dat goed is voor de botten en de aanmaak van kraakbeen. Daarnaast helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, en het belangrijkste van alles: het draagt bij aan de vorming van collageen – juist, dat stofje dat je huid stevig en elastisch houdt, om zo rimpels, acne en andere huidproblemen te voorkomen. Datzelfde stofje zorgt er in combinatie met silicium voor dat de structuur van je nagels en haren ondersteund wordt.

Fans

Mooie, sterke nagels en volumieuze lokken willen we allemaal wel, maar moeten we dan echt nóg een supplement toevoegen aan onze routine? Well, als je mooie haren en nagels wilt, is dit volgens TikTokkers toch echt een must. Meerdere vrouwen beweren namelijk dat hun nagels sinds het gebruik van dit supplement zijn gegroeid, en hun haar dikker is geworden.

Last but not least is Vitakruid Silsolutions ook nog eens ideaal voor wanneer je geen fan bent van grote pillen: dit supplement kun je namelijk gewoon drinken. No spon, maar wij zijn overtuigd. Worth a try!

Bron: Women's Health | Beeld: iStock

Beauty
  • Back side view of shirtless, naked, attractive, young girl straighten her hair, having trendy, modern manicure, preparing for date, isolated on pink background