Hebben: deze bruine lipgloss is volgens TikTok dé trend van het moment

En het staat werkelijk iedereen!

We love een goede make-uplook. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan onze favoriete merken en producten. Eén van de items die niet mag ontbreken in je stash is een mooie lipgloss. Hierbij denk je misschien niet gelijk aan de kleur bruin, maar TikTok bewijst dat je deze kleur juist wel moet hebben.

Bruine lipgloss

Oké, to be honest kregen we ietwat 90’s vibes toen we hoorden dat bruine en beige liptinten weer in zijn. Maar we hebben het hier dus niet over die matte lipstick – met een vaak nét iets te donkere lipliner – die Jennifer Lopez of Naomi Campbell in de jaren ’90 droeg. De versie à la 2023 is één en al gloss. En wat blijkt? Een bruine lipgloss staat iedereen!

TikTok viral

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Er is één specifieke variant waar ze nu massaal voor naar de winkel rennen: de Gloss Bomb Heat van Rihanna’s Fenty Beauty in de tint Hot Chocolit.

@stxph.h not sponsored I just LOVEE a sheer brown gloss that works perfectly w ur natural lip color + it makes my lips so juicy glossy & plump 😫🤝 ib: @faisasahid @kimberleypossible_ #fentybeautyglossbomb #fentybeauty #lipglossdrip ♬ original sound – stephhui

Wat dit product zo bijzonder maakt? Het is een transparante, bruine lipgloss die zich aanpast naar je natuurlijke lipkleur. Het glimt ontzettend maar plakt niet en maakt je lippen optisch wat groter. We like!

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress/Abaca Press / Brunopress.nl

 

Laatste nieuws