Hebben: deze banana powder van Essence gaat viral op TikTok

En dat voor een wel heel fijn prijsje!

We love een goede make-up look. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan onze favoriete merken en producten. Eén van de items die – eigenlijk – niet mag ontbreken in onze stash is een banana powder. Op TikTok gaat nu een variant viral die extreem goed zijn werk lijkt te doen, en ook nog eens een héél fijn prijsje heeft.

Make-up

We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Toch hoeft een goed product niet per definitie duur te zijn. Dat bewijst deze TikTokker maar weer eens. Want ja, TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Zelfs als het op make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Banana powder

Er gaat nu een video viral op TikTok waarin Alexes Dosamantes laat zien hoe ze haar gezicht afpoedert. Aan het begin zien we nog een glimmend gezicht, maar zodra het eerste laagje poeder erop zit is daar niks meer van te zien. Uiteraard wil iedereen weten waar deze extreem matterende poeder vandaan komt. Het gaat om de Brighten Up Banana Powder van Essence. Say what?!

@alexisdosamantes a real life smoothing filter for only $4 i’m obsessed🤌🏼 #essencebrightenuppowder #viralmakeup #settingpowder #makeupreview ♬ Bad Habit – Steve Lacy

Normaal gesproken wordt een banana powder vooral vaak gebruikt onder de ogen om concealer vast te zetten. Dankzij de gele ondertoon zorgt het poedertje voor een frisse, open blik. Toch kun je je met deze variant erg uitleven, want zoals je in de video ziet, doet ‘ie het goed op meerdere gebieden van het gezicht.

Bron: Fem-Fem, TikTok | Beeld: Pexels

Laatste nieuws