Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Robin Martens zwanger van tweede kindje

Hoe leuk!

Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022

Niet zo lang geleden gaf Robin Martens toe dat zij en lover Benjamin weleens nadachten over een broertje of zusje voor hun dochtertje Makéna. Inmiddels blijkt die wens te zijn uitgekomen, want op haar Instagram onthult Robin dat ze in verwachting is van de tweede!

Liefdesverklaring

"Ik ben zwanger", schrijft Robin in koeienletters onder een fotoreeks met vriendlief Benjamin en dochtertje Makéna. "Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg dankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap-posts haha." De actrice sluit de lieve post af met een liefdesverklaring aan haar vriend. "Babes, ik hou zo veel van jou! Ons gezin wordt groter, jippie."

Sneltreinvaart

De voormalig GTST-ster is sinds begin 2020 samen met vriendlief Benjamin, en het stel wond er geen doekjes om: slechts een jaartje later maakten ze bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje: een dochtertje dat de prachtige naam Makéna kreeg. “Haar naam betekent: The Happy One”, schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

Moeilijke momenten

Sindsdien zien we op de insta van Robin regelmatig veel te schattige kiekjes van haar dochter. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn wat de actrice deelt, want eerder plaatste ze ook een fotoreeks waarop te zien is dat het moederschap niet altijd even gemakkelijk is. “Voor die lieve mensen die denken dat ik altijd vrolijk ben… Vaker wel dan niet, maar ik heb ook deze momenten hoor”, verwees ze naar een van de foto’s, waarop ze met tranen in haar ogen Makéna op schoot heeft. “Bij de 2e foto wil ze niet slapen en is ze al vijf uur wakker”, aldus Robin in de caption.

Toch laten die momenten de actrice niet afschrikken, want in september vorig jaar liet ze al weten "kriebels" te hebben voor een potentieel tweede kindje. En nu is het zover: Robin en Benjamin worden ouders van hun tweede kindje, en Makéna wordt de grote zus van haar nieuwe broertje óf zusje. Congratz namens Grazia!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @robinmartensofficial, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @robinmartensofficial

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221215 - Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022 in de RAI Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robin Martens