Robin Martens deelt eerlijk bericht over het moederschap

'De foto’s die je tussendoor ziet, stuur ik in de familie groepsapp als ik er even helemaal klaar mee ben.'

Robin Martens kan al bijna weer een jaar genieten van het moederschap, of nou ja genieten… Soms zitten er toch wel wat haken en ogen aan het zorgen voor een baby. De actrice deelt daarom een eerlijk bericht over het moederschap op haar Instagram.

Zwangerschap

De voormalig GTST-ster is sinds begin 2020 samen met vriendlief Benjamin. In januari 2021 maakte het stel bekend in verwachting te zijn.

Vorig jaar augustus maakte Robin bekend dat haar dochter op 8 augustus ter wereld is gekomen en de prachtige naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One”, schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

Kiekjes

Sindsdien deelt Robin regelmatig lieve updates van dochter Makéna, maar gister was het tijd voor een iets andere post. Ze plaatste namelijk een reeks kiekjes waarop te zien is dat mama zijn niet altijd even makkelijk is. “Voor die lieve mensen die denken dat ik altijd vrolijk ben… Vaker wel dan niet, maar ik heb ook deze momenten hoor”, verwijst ze naar een van de foto’s, waarop ze met tranen in haar ogen Makéna op schoot heeft. “Bij de 2e foto wil ze niet slapen en is ze al vijf uur wakker”, schrijft Robin in de caption.

Moeilijke momenten

Gelukkig weet de actrice inmiddels steeds beter hoe ze met zulke momenten om moet gaan. “Ik kan het alleen nu wel sneller loslaten dan vroeger en ik zet het om in positieve energie!”, vervolgt ze. “En lachen en iets leuks doen helpt wel als je je soms niet goed voelt of bankhangen en rusten is ook helemaal prima!” Daarnaast vindt Robin ook steun bij haar familie. “De foto’s die je tussendoor ziet, stuur ik in de familie groepsapp als ik er even helemaal klaar mee ben.” Ten slotte vraagt ze haar volgers nog wat zij het zwaarst en het mooist vinden aan het moederschap.

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws