Dít strand op Aruba is het beste van het Caribisch gebied

Hier wil je naartoe!

Parelwitte stranden, helderblauw water en heerlijke temperaturen: Aruba is een geweldige vakantiebestemming. Daarnaast is een van de stranden op het eiland uitgeroepen tot het beste van het Caribisch gebied en op een na beste ter wereld. Enne, wij snappen wel waarom!

Beste strand

Op Aruba vind je talloze prachtige stranden, maar Eagle Beach blijkt het állerbeste strand te zijn. En niet alleen van Aruba. Het eiland is door Tripadvisor bekroond in de Travellers’ Choice Best of the Best of 2023 in de categorie stranden. Het parelwitte Eagle Beach staat op de eerste plaats van beste stranden in het Caribisch gebied en op de tweede plaats van beste stranden ter wereld. Deze onderscheidingen zijn dankzij de uitstekende beoordelingen van reizigers tot stand gekomen. In de top 25 van beste Caribische stranden zijn tevens ook Baby Beach en Arashi Beach op Aruba te vinden.

Buitengewoon trots

“Wij zijn buitengewoon trots dat alle inspanningen die wij als Aruba Tourism Authority (A.T.A.) en het Ministerie van Toerisme van Aruba doen met betrekking tot het uitrollen van een duurzame strategie en het goed onderhouden van onze stranden niet onopgemerkt blijven en dat bezoekers dit ook echt waarderen”, zegt Ronella Croes, CEO van de A.T.A. “Aruba is een klein eiland in het Caribisch gebied en is heel erg afhankelijk van het toerisme en dus is het voor ons echt een bijzondere eer dat een strand op ons One happy island uitgeroepen wordt tot het beste strand in het Caribisch gebied. In voorgaande jaren nam Eagle Beach wel een hoge positie in de lijst van beste stranden in, maar nu staat het op nummer 1 en dat overtreft al onze verwachtingen.”

Aruba
Eagle Beach (Beeld: Aruba.com)

Reisbranche

Felicitaties ontvangt het eiland onder meer van John Boris, Chief Marketing Officer (CMO) van Tripadvisor. “In de loop van 2022 kwam het reizen weer volop op gang, waardoor de concurrentie ook toenam. Wie tot de beste behoort toont aan een leidende positie in te nemen en een buitengewone ervaring aan reizigers te bieden. Met almaar veranderende verwachtingen van reizigers, aanhoudende personeelstekorten en stijgende kosten is dat geen sinecure. Ik blijf onder de indruk van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van de reisbranche. Proost op wederom een succesvol jaar.”

Als Aruba nog niet op je travel wishlist stond, dan is Eagle Beach volgens ons dé reden om ‘m heel snel toe te voegen!

Bron en beeld: Aruba.com, Aruba Tourism Autority

Laatste nieuws