Met deze tips creëer je de perfecte strandoutfit

Helemaal on trend het strand op!

De zomer is weer aangebroken en hopelijk kunnen we dit seizoen weer volop genieten van de zon, zee en het strand. Heb jij je favoriete strandoutfits al klaar liggen? Het is natuurlijk lekker om luchtige kleding naar het strand te dragen, maar je wilt er wel smashing bij lopen. Daarom vertellen we je welke items absoluut onmisbaar zijn voor de perfecte strandoutfit.

Een luchtig jurkje

Luchtige jurkjes gemaakt van katoen, linnen of viscose zijn perfect voor op het strand. Je kunt er je badkleding onder dragen en hem op het strand snel en makkelijk aan- en uittrekken. Door de natuurlijke en ademende stof plakt het jurkje niet aan je lichaam en zul je het er ook niet snel te warm in krijgen.  

De opties zijn eindeloos. Een stijlvolle jurk om goed mee voor de dag te komen is bijvoorbeeld een kaftan jurkje. Dit is een tuniek-achtige jurk die lekker los om je lijf valt. Andere goede opties voor een warme zomerdag zijn een overhemd jurk of een wikkeljurkje. Combineer de jurken met een paar mooie sandaaltjes, een grote ketting en statement oorbellen voor een stijlvolle en trendy zomeroutfit. Ooh la la!

Een fancy zonnebril

Een mooie zonnebril maakt je beach look helemaal af. Wil je met de laatste mode meegaan? Ga dan voor een rechthoekige variant, een opvallende neon zonnebril of een retro montuur. Een zonnebril ziet er niet alleen heel leuk uit, hij zorgt er ook voor dat er geen schadelijke UV-stralen van de zon in je ogen komen. Win-win dus. 

Een badpak of bikini

Het allerbelangrijkste voor een dagje strand is natuurlijk een badpak of bikini. Met een mooi exemplaar zijn alle ogen op jou gericht. Kies altijd voor badmode waar jij je comfortabel en zelfverzekerd in voelt. 

Weet je niet wat het beste bij jou past? Bedenk dan welke delen van je lichaam je wilt accentueren. Als je de aandacht wilt richten op je heupen, kies dan voor een opvallend broekje. Doe je dat liever niet? Ga dan voor een onopvallend effen broekje.

Tip: stem de kleur van je badpak of bikini altijd af op je huidskleur. Als je snel bruin wordt zal badkleding in een heldere of donkere kleur je mooi staan. 

Zwemkleding moet soepel zitten en je moet je er makkelijk in kunnen bewegen. Ga daarom voor een badpak of bikini die mooi aansluit op je lichaam en niet te strak zit. Met een bikini van Lascana ben je helemaal on trend deze zomer.

Sandalen of slippers

Luchtig schoeisel is de go to voor je strandlook. Comfortabele slippers of toffe sandalen staan leuk onder elke outfit en houden je voeten heerlijk koel. Je kunt ze op het strand makkelijk uitschoppen en zand dat erin komt klop je er zo weer uit. Kies als je voor sandalen gaat wel voor een paar dat niet te strak zit. Zo voorkom je dat ze gaan schuren en dat je blaren krijgt. Meegaan met de laatste trends? Kies dan deze zomer voor dad sandals, vetersandalen of platform sandalen.

Een strandtas

Last but not least: ook een strandtas mag natuurlijk niet ontbreken. Een strandtas is niet alleen praktisch omdat je er veel spullen in kunt bewaren, maar ook een catchy fashion item. Helemaal in deze zomer zijn grote strandtassen van riet en mochilla tassen in leuke en vrolijke kleuren. Stem je strandtas af op de rest van je outfit en je bent helemaal klaar voor een dagje strand. Have a beach-tastic summer! 

Bron & Beeld: Dresscode

Laatste nieuws