Wait, what? Je vliegt nu voor slechts 17 euro naar het buitenland

Je vliegt nu voor een prikkie naar onder meer Ibiza, Londen en Milaan!

Het duurt nog even, maar we kijken alweer massaal uit naar de zomervakantie. Gelukkig is de voorpret minstens zo leuk! Mocht je nog geen plannen hebben, maar wel lekker naar het buitenland willen? Dan hebben we goed nieuws, want dat kan nu héél goedkoop.

Goedkoop vliegen

Heb je nog geen plannen gemaakt voor de zomer? Of ben je al wel aan het rondkijken, maar lijkt alles veel te duur? We’ve got you. Gelukkig is er een manier waarop je voor slechts 16,99 euro naar het buitenland vliegt. Wat dacht je van bestemmingen als Ibiza, Londen en Milaan? Vliegmaatschappij Ryanair heeft nu hele scherpe deals en biedt meerdere van deze goedkope vluchten aan. Er zit echter wel een klein addertje onder het gras. Het gaat namelijk om een enkele reis. Voor een reisje naar Londen zul je in totaal dus een kleine 34 euro uitgeven, wat overigens nog steeds goedkoop is!

Daarnaast is 16,99 euro de goedkoopste prijs. Je vliegt naar Manchester voor 19,99 euro, Venetië voor 29,79 euro en Barcelona voor 39,54 euro – ook nog steeds goede deals!

Afgeprijsd

Had je al wel een bestemming in je hoofd? Wellicht staat deze ook wel tussen de lijst met afgeprijsde vluchten. Check dus zeker even de volledige lijst voordat je de reis boekt. Met deze lage prijzen krijgen wij spontaan zin om op vakantie te gaan! Zo hou je immers extra geld over om tijdens je vakantie te genieten van een cocktail op het strand, leuke uitjes te plannen of een dagje te shoppen. Sounds good, right?

Verschil in airport

Het kan tot slot ook in prijs verschillen vanaf welke airport je vliegt. Wil je zo min mogelijk geld betalen? Dan kun je het beste via Eindhoven vliegen. De vluchten die vanaf dat vliegveld gaan zijn vaak namelijk een stuk goedkoper dan als je vanaf Schiphol gaat. En met deze deal zit dat wel goed, want bijna alle vluchten gaan vanaf Eindhoven. Slechts een paar vertrekken vanaf Schiphol en Maastricht. Tijd om je vriendinnen op te trommelen voor een girlstrip!

Bron: Fem Fem, Ryanair | Beeld: iStock

Laatste nieuws