Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te cute: dochtertje Bibi Breijman laat zangkunsten horen

De appel valt niet ver van de boom!

Premiere 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten

Dat Waylon een gouden keeltje heeft wisten we allemaal al, en onlangs maakte vriendin Bibi Breijman bekend dat ook zij binnenkort met eigen muziek komt. En blijkbaar zit het zangtalent in de familie, want ook dochter Teddy laat tijdens de film Frozen zien dat ze niet onder doet voor papa en mama.

Schattig filmpje

Bibi maakt nooit een groot geheim van haar gezinsleven. En hoewel we met enige regelmaat de schattigste kiekjes van haar dochtertje voorbij zien komen, konden we dit filmpje toch echt niet aan ons voorbij laten gaan. Gisteren plaatste Bibi een video van Teddy, die – gehuld in een Elsa-jurk – duidelijk de longen uit haar lijf zingt tijdens Frozen.

Comments

"Well spent – #frozenfan", schrijft de zangeres bij de Insta post. Dat wij niet de enige zijn die het filmpje té schattig vinden, blijkt wel in de comments. Het regent lieve reacties voor mama Bibi én dochter Teddy. "Geweldig! Lieve Teddy, ik hoop dat je voor altijd zo vrij zult zijn! Zo intens gelukkig, puur en onbevangen ❤️", schrijft iemand onder de video. "Die vreet je toch op! Wat een heerlijk meisje😍", vult iemand anders aan.

Moeilijke tijd

Good to see dat het zo goed gaat met moeder en dochter, want de afgelopen tijd is voor Bibi niet gemakkelijk geweest. Vorig jaar raakte Waylon namelijk in opspraak, toen via verschillende kanalen werd beweerd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen. Extra pijnlijk: dit zou gebeurd zijn terwijl de presentatrice en vlogger zwanger was van hun tweede kindje samen.

Op social media gaf Waylon zelf toe de fout in te zijn gegaan, en hoewel Bibi er geen geheim van maakte dat ze het er erg zwaar mee heeft gehad, geven de twee hun relatie nu weer een kans. Samen werken ze samen aan de toekomst en hun gezinnetje.

Bron: Instagram @bibibreijman, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Showbizz
  • AMSTERDAM, 01-05-2022, Pathé Amsterdam Noord Premiere van de nieuwe vrolijke animatiefilm 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto / On the photo: Bibi Breijman (zwanger)