Cuteness overload: Bibi Breijman deelt foto’s van baby Chester

'Mijn lachende eitje'

De kleine baby Chester, van Bibi Breijman en hubby Waylon is inmiddels zo’n drie maanden oud. En op Instagram weet hij al volop harten te veroveren wanneer Bibi weer eens lieve kiekjes van de spruit deelt. Zoals vandaag, bijvoorbeeld!

Eitje

Hij is nog maar een paar maanden oud, maar de kleine Chester zit al boordevol karakter. In een set snoezige foto’s deelt Bibi Breijman vandaag haar ‘lachende eitje’ op Instagram. Cute!

Reacties

De comments stromen vol met lieve reacties over de kleine. “Hier zie je echt dat-ie op je lijkt”, schrijft een volger. Big Brothers Kitty reageert bovendien met: “Wat een snuutje!” En hier kunnen we ons alleen maar bij aansluiten.

Ook zien sommigen al de gelijkenissen tussen Chester en zijn grote zus Teddy. “Wát een knaptoet, net als zijn zus! 😍” valt er te lezen.

Heftige periode

Hoewel Bibi net als kleine Chester nu weer volop kan lachen, heeft ze een heftige periode achter de rug. Kort na haar bevalling kwam naar buiten dat haar partner Waylon tijdens de zwangerschap overspel had gepleegd. Bibi’s kraamtijd was dan ook niet makkelijk. Op social media vertelde de influencer onlangs uitgebreid haar verhaal.

Zo deelde Bibi dat ze ‘een kraamperiode vol heksen en giftige appels’ achter de rug heeft. Ondanks de problemen was het volgens haarzelf een ‘liefdevolle en leerzame’ tijd. “Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!”

Bron: Instagram @bibibreijman, Grazia archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws