Bibi Breijman deelt groot nieuws: ‘Ik ga een nieuwe baby afleveren’

Waylon, move over! Bibi komt met eigen muziek.

Lees ook

Dat Waylon goed kan zingen is algemeen bekend, maar blijkbaar kan vriendin Bibi Breijman er ook wat van. De influencer laat op Instagram weten dat ze binnenkort met eigen muziek komt. Hoe leuk!

Muziek maken

Gisteren plaatste Bibi op Instagram een reeks kiekjes vanuit de studio, waarop we kunnen zien hoe ze druk in de weer is om liedjes te maken. Enne, er komt niet één liedje van Bibi, maar een heel album! “Ik was al heel jong toen ik één ding zeker wist! Ik wil zingen!”, schrijft Bibi in de caption. “Het leven gaf me al zo veel en nu mag ik ook dat binnenkort gaan aanvinken.⚡️”, vervolgt ze.

“Ik heb muziek serieus op de eerste plek gezet de afgelopen drie jaar. Schrijven, schrijven, dag en nacht ideeën, dictafoon vol blèren, uitwerken, samenwerkingen zoeken, een muzikale richting vinden. Materiaal om over te schrijven was er ineens in overvloed”, legt ze uit. Naar eigen zeggen gaat Bibi “een nieuwe baby afleveren!” Stay tuned zegt ze, want “Ik ben in ieder geval hard aan het broeden op mijn eerste EP 🥚 🎵 🚀 🏰” Oeh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Waylon

De afgelopen tijd is niet makkelijk geweest voor Bibi. Vorig jaar raakte Waylon namelijk in opspraak, toen via verschillende kanalen werd beweerd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen. Extra pijnlijk: dit zou gebeurd zijn terwijl de presentatrice en vlogger zwanger was van hun tweede kindje samen. Waylon gaf later in een (nu verwijderde) post op Instagram toe dat hij het ‘verkloot’ had.

Bibi zelf liet weten dat zij het er zwaar mee heeft gehad. Niet alleen de situatie zelf, maar ook de vele negatieve reacties die zij ontving. “Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt”, deelde ze destijds in een vlog. Inmiddels heeft Bibi het hem vergeven en werken ze samen aan hun toekomst en gezinnetje.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook