Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Denzel over contact met ex Aleksandra: 'Ze stuurde een berichtje toen Nówie werd geboren'

Ook vertelt Denzel hoe hij Famke heeft leren kennen.

Denzel Slager is al een tijdje happily in love met Famke Louise, met wie hij vorig jaar zoontje Nówie Storm kreeg. Voordat Denzel en Famke iets kregen, was de voormalig voetballer echter samen met Aleksandra, die hij tijdens zijn deelname aan Love Island leerde kennen. In de podcast Paul Om De Hoek vertelt hij of hij zijn ex-vriendin nog spreekt.

Love Island

Het is alweer een paar jaar geleden sinds we Denzel de Love Island-villa zagen betreden. Duizenden kijkers zagen hem en Aleksandra verliefd worden op elkaar. Enne, uiteindelijk gingen de twee er dat seizoen zelfs met de winst vandoor! Toch is het terug in Nederland op den duur stukgelopen tussen de twee.

Fast forward naar 2023: Denzel vertelt in de podcast dat hij Aleksandra niet echt meer spreekt, maar dat ze hem nog wel een berichtje heeft gestuurd toen zijn zoontje werd geboren vorig jaar. "Ze heeft nog wel een berichtje gestuurd toen Nówie werd geboren, dat vond ik wel lief. Dat zit gewoon goed." Aha!

Famke leren kennen

Nadat hij en Aleksandra uit elkaar gingen las Denzel een artikel over hun breuk op RTL Boulevard, waar hij toen ook stuitte op een artikel dat ook Famke Louise weer single is. "Toen stuurde ik haar gelijk een berichtje", vertelt hij. En de rest is geschiedenis!

Inmiddels zijn Famke en Denzel druk in de weer met van alles. Zo deed Denzel vorig jaar mee aan Special Forces VIPS, bracht Famke onlangs nieuwe muziek uit én komt er waarschijnlijk een seizoen twee van hun eigen realityserie. "We zijn wel bezig. (...) Er zal hoogstwaarschijnlijk een seizoen twee komen", verklapt Denzel. Spannend!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island