Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Kelly vertelt of ze na de finale haar spullen terug kreeg

Naar die vraag waren veel kijkers al dagen benieuwd.

Maandag was de grande finale van Echte Meisjes in de Jungle eindelijk te zien op Videoland. Niemand minder dan Kelly ging er met de hoofdprijs vandoor. In de finale-race zagen we onder andere hoe de finalisten hun halve tas moesten legen in ruil voor hét product dat zij moesten bemachtigen op de markt. In een Q&A op Instagram vertelt Kelly nu of ze deze spullen naderhand ook terug heeft gekregen.

Finale

Wie de finale-aflevering heeft gezien weet dat Kelly uiteindelijk als eerste aankwam bij Valerio en daarmee het programma heeft gewonnen. De race tussen de dames door de bewoonde wereld van Laos ging nek aan nek, tot op de markt. Toen werd het Diva allemaal iets te veel en kwam Kelly eerder bij de dame – bij wie ze 'het grootste spaarvarken dat er was' moesten kopen – aan. Dat ging niet zonder slag of stoot: omdat Kelly geen geld bij zich had, moest ze allerlei persoonlijke bezittingen inruilen om het te bemachtigen. Dat ging van een zakje chips tot aan haar slippers, zonnebril en zélfs haar haarborstel.

Persoonlijke spullen

We vroegen ons na het kijken van de finale natuurlijk al even af: zou ze deze items naderhand terug krijgen? Een fan stelde diezelfde vraag in een Q&A op Kelly haar Instagram en ze vertelt: ''Uiteindelijk heb ik ze terug gekregen, maar aan het einde van de dag pas, 's avonds laat. Dus ik heb wel de hele dag in de waan geleefd dat ik mijn spulletjes niet terug zou krijgen.'' Aha!

Bron: Instagram @Kellyheruer | Beeld: Bridesmaids