Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer het derde seizoen van Special Forces van start gaat

Er is een nieuw seizoen op komst!

We zijn nog altijd aan het bijkomen van het laatste seizoen van Special Forces VIPS, maar we moeten ons nu al gaan opmaken voor het derde seizoen. Videoland heeft vanochtend namelijk bekendgemaakt wanneer deze van start gaat!

VIPS-editie

Het laatste seizoen van Special Forces was een VIPS-editie met bekende Nederlanders. Hierin zagen we onder meer Sylvia Geersen, Kaj Gorgels, Ferry Doedens, Denzel Slager en Donny Roelvink opdracht na opdracht doen. En hoewel dit seizoen pas in december eindigde, ligt het nieuwe seizoen alweer in het verschiet. Yay!

Nieuw seizoen

Vandaag heeft Videoland namelijk bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen vanaf 15 april van start gaat. Enne, het wordt een seizoen met onbekende én bekende Nederlanders. Hoe leuk is dat? "Ben je nog niet bijgekomen van het laatste seizoen Special Forces VIPS? Hebben we geen boodschap aan! Seizoen 3 is er vanaf 15 april, of je nou klaar bent of niet! Het wordt een seizoen met bekende én onbekende Nederlanders... 🔥", aldus Videoland bij de post.

Reacties

Kijkers van het programma kunnen in ieder geval niet wachten aan de comments te zien. "Lets gooooo! Zin innn", reageert iemand. En: "Omg gruwelijk !! 😍", schrijft iemand anders. Wie de kandidaten zijn van het nieuwe seizoen, is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval mega benieuwd!

Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan de kandidaten loodzware trainingen. De deelnemers worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De deelnemers worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zichzelf keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten.

Bron & Beeld: Instagram @videoland, Special Forces (RTL)