Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Temptation Island

We can't wait!

Het einde van Echte Meisjes in de Jungle is alweer in zicht, maar liefhebbers van een goede portie reality-tv kunnen hun hart ophalen. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt er namelijk aan. Videoland heeft vandaag de startdatum bekendgemaakt – en je hoef niet heel lang meer te wachten!

Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave gaan koppels het grootste liefdesavontuur van hun aan. Terwijl ze zijn omringd door singles die op zoek zijn naar liefde, zoeken ze uit of ze met de ware zijn. Voor René en Annebel eindigde het avontuur vorig jaar in een sprookje. René ging tijdens het laatste kampvuur op één knie en de twee verlieten Temptation als verloofd koppel. Inmiddels zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft. Enne, in gesprek met Grazia vertelden ze onlangs al dat het 'groots' zal worden. Zal er dit jaar ook weer zo'n droomscenario plaatsvinden?

Startdatum

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want op 30 maart gaat het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start bij Videoland. Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat is de grote vraag in dit liefdesavontuur. Ook dit seizoen geven de koppels elkaar weer de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Geen verleiders, maar singles die op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Kaj en Monica

Net als vorig jaar, ligt de presentatie ook dit jaar weer in handen van Kaj Gorgels en Monica Geuze. Zij zullen de koppels begeleiden tijdens hun deelname aan het programma. Enne, zoals elk jaar is die steun meer dan welkom als de deelnemers het zwaar krijgen tijdens het kampvuur bijvoorbeeld. We can't wait! 

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij videoland. 

Beeld: Tom Cornelissen