Zo gaat het nu met Temptations Kevin

De ex van Megan is een heel andere weg ingeslagen.

Temptations Megan Desaever is de afgelopen tijd volop in het nieuws. Is het niet vanwege de belastingrel, dan is het wel omdat ze zich verloofde met Dennis Roos – en dit een week later ook weer strandde. Maar hoe gaat het eigenlijk met Kevin Malengier, Megans ex met wie ze meedeed aan Temptation Island?

Contact met Megan

Het Laatste Nieuws was ook benieuwd naar het antwoord op deze vraag, en ging op onderzoek uit bij de Belg himself. Kevin is uiteraard ook op de hoogte van de soap die momenteel gaande is rondom Megan en Dennis. “Ik heb inderdaad het nieuws over Megans verloving vernomen en las nu ook dat ze opnieuw uit elkaar zouden zijn”, reageert hij bij de Belgische krant. “Maar ik moet toegeven dat ik er haar verder niet persoonlijk over gesproken heb.” Desondanks spreken de twee elkaar nog wel. “Het leek destijds allemaal erger in de media dan het in werkelijkheid was. Alles werd als het ware een beetje opgeblazen. Maar Megan en ik, wij hebben eigenlijk geen problemen met elkaar. Dat zou jammer zijn ook. Want er valt daar niets mee te winnen, enkel te verliezen.”

Geen influencer

Waar Megan inmiddels groot is op social media, is Kevin een heel andere weg ingeslagen. Hij werkt nu voor een maritiem bedrijf van de overheid en is wekenlang op zee te vinden. Werken als influencer is namelijk niet voor hem weggelegd. “Ik vind het vooral heel leuk werk”, zegt hij over zijn eigen baan. “En die dagen bij Temptation, die liggen echt ver achter me. Ik was nog jong toen ik deelnam aan het programma en wil met het ouder worden toch wat anders.” Alle aandacht in de media die daarbij kwam kijken was niets voor Kevin. “Ik was wel wat geschrokken van de impact van het programma. Het was een fijne ervaring en ik heb er een goede tijd gehad met de mensen op het eiland. Maar alle media-aandacht die ik nadien kreeg, had ik wel wat onderschat.” Zo ging onder meer zijn ‘koekerond’-uitspraak viral in die tijd. “Het is wat het is natuurlijk. Ik heb geen patent op de uitspraak, dus iedereen mag zeggen wat die zelf wil.”

Liefde

Cupido heeft helaas nog niet raak geschoten bij Kevin. “Ik ben single, maar daarom niet minder gelukkig en ik zie wel wat er allemaal op me afkomt”, zegt hij. Werk, sporten en reizen zijn voor hem nu belangrijk. Dubai – de nieuwe bestemming van ex Megan – staat echter niet op zijn travel bucketlist. “Dubai zegt me niet veel. Ik doe liever culturele reizen vol met historische steden en mooie natuur. Bali en Portugal staan bijvoorbeeld hoog op mijn bucketlist.” En wellicht gaat hij ook wel emigreren. “We zien wel wat de toekomst brengt. Ik sluit het vast en zeker niet uit. Maar het zou sowieso wel leuker zijn om het hele jaar door meer zon te hebben.”

Bron: Het Laatste Nieuws, Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram @kevinmalengier 

Laatste nieuws