Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Netflix deelt eerste teaser en releasedatum van prequel Bridgerton

We can't wait!

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een heuse spin-off van de serie. De spin-off over Queen Charlotte zit er namelijk aan te komen en Netflix deelt nu een teaser én onthult de releasedatum. Ooh la la!

Queen Charlotte

Queen Charlotte is in Bridgerton een opvallend personage. Ze doet er alles aan om Lady Whistledown te ontmaskeren en hecht veel waarde aan wat er door haar wordt geschreven. Maar we krijgen ook een heel persoonlijke kant van haar te zien als de koning ineens verward binnenwandelt en zij niet goed weet wat ze moet doen. Er is dus nog genoeg te vertellen over de koningin.

In deze prequel van de populaire Netflix-serie zie je Golda Rosheuvel wederom schitteren als Queen Charlotte. India Ria Amarteifio – bekend van Sex Education – zal te zien zijn als de jonge Queen Charlotte. De serie beschrijft het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George. Een liefdesverhaal dat een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte. Enne, aan deze eerste scène te zien gaat dat heel wat spanning opleveren...

Teaser

Netflix heeft gisteren de eerste teaser gedeeld en die belooft veel goeds! In de teaser zien we de jonge Charlotte die hier nog geen koningin is. Enne, ze heeft ook niet bepaald zin om deze rol anytime soon op zich te gaan nemen.

Releasedatum

Ook heeft Netflix laten weten wanneer we de prequel kunnen bingen. Komend voorjaar, namelijk vanaf 4 mei is Queen Charlotte: A Bridgerton Story op de streamingdienst te zien. We can't wait!

Bron: Film vandaag | Beeld: YouTube, Netflix